Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mit tennétek?

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Fél éve dolgozom egy cégnél. Van ott egy nő, aki egyfolytában a hibáimat keresi. Ha talál is valamit (mert ki nem hibázik), nem felejti el kihangsúlyozni, úgy beszél velem, mint egy hülyével. Ami a legjobban zavar, hogy inkább ő hibázik és megpróbálja úgy beállítani, mintha én csináltam volna. Az a baj, hogy én egy csendes és félénk nő vagyok, ő meg nagyszájú és sokkal több éve van ott. Mindenkit kibeszél a háta mögött, de mégis kedvelik (vagy úgy tesznek nem tudom) mert a szemükbe meg jópofizik.

Akkor a legdurvább, ha a főnökünk megdícsér vagy kedves velem.

Még nem mondtam a felettesemnek ezt, hogy megpróbál befektetíteni, de hajlok rá, mert már kicsit sok. Viszont nem akarok árulkodni... Hogy lenne ezt a legjobb közölni? Vagy beszéljek a nővel, hogy hagyja abba? Félek, hogy addig csinálja majd ezt, hogy a főnök is elhiszi, hogy én hibázok. Tudom gyáva vagyok, de mit tehetnék?

2017. szept. 2. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:

" Viszont nem akarok árulkodni..."

Ez a nő a céget rontja, mivel nem a munkáját végzi rendesen, hanem konfliktust generál. Azzal ha "árulkodnál = Panaszt tennél" (hogy jobb legyen mindenkinek)

megoldanád a problémát.

Már előre szólnál a főnöködnek arról hogy ő mindig csak rádfogja a hibáit, akkor magadnak is segítnél.

Nem vagy gyáva, csak azt hiszed hogy amit teszel az rossz, holott az lenne a legjobb. Az a nő nem fog változni, akármit mondasz, ilyen embereknek erősebb löket kell.

2017. szept. 2. 19:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Akkor erőt veszek magamon és szólok.

2017. szept. 2. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Sok sikert. :)
2017. szept. 2. 20:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!