Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Normális, ha néha nincs...

Normális, ha néha nincs kedvem dolgozni?

Figyelt kérdés

Részmunkaidő-diákmunka, nem kapcsolatos azzal, amivel majd foglalkozni szeretnék (fordító szeretnék lenni, most meg pénztáros vagyok, csak az érthetőség kedvéért).

Nincs semmi baj a munkával, nem is járok minden nap, a fizetés pedig nagyon korrekt.

Viszont néha nincs kedvem dolgozni, nem értem, miért.

Amikor bemegyek, lerakom a cuccaim, rendbeszedem magam, úgy érzem, legszívesebben hátat fordítanék, és jó messzire elszaladnék.

Aztán amikor már elkezdem ellátni a feladatom, főleg, ha forgalmas a nap, már észre se veszem, hogy telik az idő, és hogy jé, alig egy óra múlva zárunk.

Ha szeretem a munkám, miért érzek így néha?

2017. szept. 2. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ember nem robot, és akárki akármit mond, nem normális, hogy hét napból ötön ugyanazt kell csinálnia ugyanúgy. Vannak, akik egyáltalán nem bírják ezt a monotonitást, ez egy társadalmi-gazdasági berendezkedés szülte kényszer.
2017. szept. 2. 11:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyes nagyon jól mondja!

Nekem sosincs kedvem.Nem tudom egyesek mit vannak oda a munkàért annyira? Nyűg az egész.

2017. szept. 2. 14:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

az emberek 80%-a nem szereti a munkáját, csak muszáj dolgoznia.

ha valaki ódákat zeng a munkáról akkor az a ritka 20%, ne dőlj be neki, nem olyan jó dolgozni :) :) :)

mert:

hülyékkel vagy körülvéve

nem akkor intézed a szükségleteidet amikor te akarod

nem azt csinálod, amit éppen akarsz - pl. én sokszor mennék strandra munkaidőben, napoznék, meg innék koktélt egy napernyő alatt, de nyomkodom a billentyűzetet és telefonálok az ügyfélnek... na hát tök ellentétes a két dolog

szeretnék délig aludni, de hatkor kelek fel

szeretnék bugyiban, pólóban lófrálni, de közben kiöltözve kell ülnöm az irodában

szeretném elküldeni a pcsába a kollégáimat, de vigyorognom kell rájuk, mert a nap nagyobb részét az ő búrájukat nézem.

szeretnék végtelen pénmennyiséget a kezemben tartani, de nem érek rá, mert havi 20-23 napot ott gürizek egy jó átlagos magyar fizetésért...

szóval tök sok minden jóban hátráltat a munkahely, de ha nem lenne, akkor egész nap koldulhatnék kölcsönért, meg a periférián élnék, ezért elvállalok egy egész türhető valamit.

ha milliomoscsemete lennék, mondanám, mi a szrnak dolgoztok?!? :) de én is csak földi halandó vagyok... :)

senki sem szeret dolgozni.

a maradék 20% meg nem igazán dolgozik, hanem a hobbiját csinálja, vagy nem csinál pont semmit, csak kamuból van valami poziciója :)

minden munka megunható, minden fizetés kevés lehet máséhoz képest. a legjobb azt csinálni, hogy nem csinálunk semmit, de az nem élhető és nem visz előre.

2017. szept. 3. 00:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"a legjobb azt csinálni, hogy nem csinálunk semmit, de az nem élhető és nem visz előre"

Szerintem az a legjobb, ha azt csináljuk, amit szeretünk, annyit és úgy, ahogy szeretjük - és nyilván elég pénzt is kapunk érte. Ez a karrier csúcsa.

2017. szept. 3. 10:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, teljesen normális, főleg Magyarországon. itt a munkatársak általában rosszindulatú prolik, és szinte minden munkahelyen vannak logikátlan baromságok, értelmetlenségek.

a te munkád ráadásul elég monoton, és feltételezem, elég sok h-lye emberrel akadsz össze. a közeli coopban pl. 2-3 havonta felmondanak a pénztárosok.

a másik meg: ha szereted is a munkád, akkor is elég hervasztó belegondolni, h napi 8-10 órában azért kell gürizned, h ne halj éhen és legyen fedél a fejed felett.

én azokat irigylem, akik otthonról dolgoznak, a maguk urai.

2017. szept. 3. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 4 éven át szinte örömmel mentem dolgozni mert jó társaság, normális vezetőség, nincsenek túl nagy elvárások sem, lényeg hogy mindenki csinálja amit kell és nincs gond. Én 4 év után hiába volt király helyem, sajnos sok mindenbe összejöttek a dolgok illetve főnökség váltás is volt a munkahelyen ami annyira elrontott mindent hogy már gyomoridegem volt amikor beléptem a portán hogy "na most mit találnak ki? Milyen hülyeségre jövök be" Amikor már ezen kattogtam akkor volt hogy életembe először kivettem 2 hét szabadságot egybefüggően, és mivel ez idő alatt is hallottam vissza hogy egyre rosszabbodik a helyzet, akkor döntöttem el hogy oda már nem megyek vissza, így még a szabadságom alatt bementem leszámolni, mivel ők nem kérték a felmondási idő letöltését csak annyi hogy 1 hónapig állományba voltam fizetve ameddig meg nem kaptam a papírokat, addig nem mehettem máshova de végig otthon voltam igaz csak alapbérbe voltam fizetve de a semminél több volt, és így legalább lélekben is kipihentem magam.

Aztán mentem másik helyre jóval többért csinálni ugyan azt a sok munkát, de azt legalább elfogadom hogy olyan amilyen, és ott is jól érzem magam a társaságba. Aztán ha ebbe is belefáradok megint lépek.

2017. szept. 24. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!