Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti hány évesen találtátok meg...

Ti hány évesen találtátok meg a nektek megfelelő állást?

Figyelt kérdés
Tehát ahol azt csináljátok amit igazán szerettek, megbecsülnek, és a fizetéssel is elégedettek vagytok. Azt is írjatok le hogy milyen fokozatú a vegzettsegetek, mert nyilván egy szakmunkás előbb kezd el dolgozni mint egy diplomás. En mire elvégzem az egyetemet, megtalálom az ideális munkát fizetéssel sztem addigra kb 26 éves leszek...
2017. aug. 29. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
26
2017. aug. 29. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Párom 20 évesen megtalálta mondhatni azt, hogy papír nélkül, de amúgy emelt szintű OKJ-s végzetséggel (nem igazán nézték meg a papírt, azt nézték mit tud). Amúgy szoftverfejlesztő. Nekem még nem sikerült.. dolgoztam a szakmámban (rendszergazda), nem vált be és még a fizu is rossz volt. Most kezdtem el a második OKJ-s szakmám tanulni, mint szoftverfejlesztő. Jobban is tetszik, alig várom, hogy elvégezzem a sulit és dolgozhassak benne :) Igazából a webdesinger állás a cél majd :P

23L

2017. aug. 29. 15:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

20 voltam egyetemre jártam, mellette diákmunka, és az volt a kedvenc helyem. lemezmegmunkáló üzemben voltam sorjázó ott. kis idővel később abbahagytam egyetemet (nem ment több okból) és elkezdtem főállásban ott melózni. sajnos idén január legeslegvégén kirúgtak, mert feleslegessé vált a cégnél a sorjázói munkakör. (most vagyok 22)

pár hónapja találtam egy nagyon faja helyet. jófej emberekkel tele, laza munkával...

2017. aug. 29. 15:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 25 évesen találtam meg a nekem megfelelő állást. Most vagyok 27 éves, de még mindig nem vettek fel oda dolgozni.
2017. aug. 29. 15:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Rögtön középiskola után. Akkor kezdtem dolgozni. Később munka mellett folytattam a tanulást.

Először annyira nem tetszett a munka. Akkor még kezdő voltam, mást csináltam, mint most, és persze a fizetésem is más volt.

A hely már akkor is tetszett, kis cég, családias, megbecsültek már a kezdetekkor is, támogattak tanulásban, és segítettek, hogy fejlődjek és előrébb léphessek.

Szerintem semmi gond, ha 26 éves leszel, hiszen te is az iskola után megtalálod a helyet. Legalábbis a terveid szerint. Mert szerintem nem ilyen egyszerű :) Nekem nagy szerencsém volt. Igazából pár munkát nem is vállaltam el, aztán találtam ezt. Valahogy éreztem a korábbiaknál, hogy nem lesz jó.

2017. aug. 29. 15:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha teljesen őszinte akarok lenni, most sem vagyok biztos benne, hogy a mostani állásom a legmegfelelőbb, de nem panaszkodom, mert az erősségeim egy részéhez végül is illik, normális a vezetőség és viszonylag jó a fizu is. Én 25-26 évesen találtam rá, és 2diplomás vagyok (anglisztika, színháztudomány - utóbbi... szívesen elhelyezkedtem volna a szakmában, de ilyen szempontból rosszul választottam meg a gyakorlati helyemet és belterjes). Előtte is dolgoztam, de a nekem megfelelőtől elég messze levő munkahelyeken.
2017. aug. 29. 16:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen... normálisan elvégeztem a főiskolát, dolgoztam szakmámban, de igazából anyám erőltette, semmi kedvem nem volt hozzá (tanári diplomám van). Aztán felnőttem, elköltöztem, és rájöttem, hogy én tulajdonképpen kutyákkal akarok foglalkozni, így állatgondozóként dolgozom, és élvezem. Anyámnak beletelt pár évbe, mire megemésztette, de szerencsére ez az én életem, és nem az övé. Csak azt sajnálom, hogy a tanári szak helyett nem jelentkeztem időben valami agrár szakra, azzal sokkal többre mentem volna - így utólag.
2017. aug. 29. 16:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Még folyamatban van 35 évesen is.
2017. aug. 29. 17:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatni 21 evesen. Eredetileg informatikus lettem volna, 20 evvel ezelott, de apam szerint a "komputer csak hulyeseg".

Igy egy haszontalan szakmaval es tobb pocsek munkahely utan jelentkeztem szerzodeses katonanak, nem Magyarorszagon.

Fizetes egesz jo, havi 8-9 nap szolgalat es fel nap a labam logatom a telefon vagy tv elott. Fogjuk ra hogy a lazasag miatt szeretem is. Megbecsulve i kabb csak a fiatal tisztek altal, de az idosek nem sok vizet zavarnak.

Ha minden jol megy 45-50 evesen megyek nyugdijba, duplan szamolt regiseggel.

32\f

2017. aug. 29. 17:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, honnan nézem. Számomra amióta az eszemet tudom, tudtam mi akartam lenni. 22 évesen jelentkeztem a vasúthoz egyrészt a korhatár miatt, másrészt meg amúgy is akkor éreztem magam érettnek hozzá. 24 voltam mire teljes jogon mozdonyvezetőnek mondhattam magam.

Végzettség? Nos az érettségi ugye, az a követelmény, manapság kevés vagy nem, nem az én posztom eldönteni, de most már tapasztalatból is mondhatom, hogy azért vasútnál is megkövetelik a kemény tanulást, szóval csak nem vagyok hülye.

Fizetés meg egy olyan dolog, hogy ingyen is képes volnék csinálni, viszont így hogy ha úgy vesszük az átlagos magyar fizetésekhez képest még jól is keresünk, számomra ez így álom munka, de inkább hivatás.

2017. aug. 30. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!