Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Erkölcsi bizonyítvány nélkül...

Erkölcsi bizonyítvány nélkül munka?

Figyelt kérdés
Most fogok költözni, igényeltem erkölcsi bizonyítványt, több mint 1 héttel később nem érkezett még meg. Nem fogom tudni átvenni ezen a címen. Ha kérek egy másikat és ugyanígy várni kell ilyen sokat az új munkahelyen való kezdésre nem fog megérkezni. Erkölcsi bizonyítvány nélkül ellehet kezdeni a munkát és pár napra rá később beviszem?
2017. aug. 25. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt a munkáltatótól kellene megkérdezni. Amúgy meg valószínűleg odaadja neked az új lakó, ha megérkezik. Persze ha az ország másik felébe költözöl, akkor necces.
2017. aug. 25. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a próbaidő végéig kellett leadni, de a legbiztosabb, ha rákérdezel a HRen.
2017. aug. 25. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szívem, nekem a mai napig nincs erkölcsi bizonyítványom , pedig már 3 évet is ledolgoztam....
2017. aug. 25. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem cégfüggő. Nálunk alapvetően nem léptetünk be senkit erkölcsi bizonyítvány nélkül, de emiatt nem is küldjük el (tehát megvérjuk hogy megjöjjön neki utána beléphet, késleltetjük a kezdést). Külön vezetői engedéllyel beléphet nélküle is, de ebben az esetben előre jelezned kell.

Valamint erkölcsi igényelhető egy kisebb összegért cserébe valahol helyben is ahol azonnal kiállítják, nem tudom hogy hol és hogyan, de ha fontos nézz utána biztosan tudom hogy van ilyen.

2017. aug. 27. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!