Első munkanap! Illik vinni esetleg sütit valami hasonlót? Nem benyalás miatt csak kedveskedés céljából!
Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 18:45
11/15 anonim válasza:
Ne vigyél semmit, magadon kívül! :D
12/15 anonim válasza:
Cuki vagy, de ez nem szokványos a felnőttek világában. Az óviban hellyévaló, ha név,szulinap...talán a munkahelyen is, ha jó a viszoyod a kollégákkal
13/15 anonim válasza:
Bár kedves gesztus, de a legtöbben hülyének fognak nézni. Szülinapkor, névnapkor jó kollektíva esetén teljesen szokványos, hogy visznek be sütit, node első munkanapon hülyén jönne ki.
14/15 anonim válasza:
Se az első napon, se máskor nem elvárt dolog.
15/15 anonim válasza:
NE! Nálunk max. akkor hoz valaki, ha a szülinapja vagy névnapja van, bár szerintem az is túlzás egy munkahelyen. Az előző munkahelyemen csokit akkor hoztak, ha valamilyen különleges helyre mentek nyaralni, a mostanin mindenki hozott a nyaralásából csokit/cukrot/kekszet, nem is értettem, hogy pl. a Balatonról miért, hisz ugyanazt kapni itt is. Én nem vittem, így azt hitték nem voltam nyaralni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!