A privát munkaadók legtöbbje igy viselkedik? Azt nézi hogy csalja le a pénzt a munkásoktól?
Kedves Kérdező!
Amíg Mo. az EU tagja, a munkaerő szabadon áramolhat.
Miért nem keresel egy olyan munkahelyet, ahol a túlórát nem paradicsomkonzervben fizetik?
Maszek az maszek. Kevés olyanról hallottam : Kifizeti a normális bért neki.
Ebből kifolyólag nem is merek / mernek kicsit több órabért kérni. Nem adnának! :(.
Mert nem bírja el a bidzsé..
Hogy tudom sajnálni őket! Mindjárt sírok.
Szomorú hogy máshol is ez van. Azt hittem csak ahol én lakok ilyenek...
Sajnos sok helyen ez van, főleg Magyarországon, érdemes új hely után nézni.
Nálunk a munkahelyen (versenyszféra, magyar cég) a tulajdonosok céges BMW-vel járnak, fejenként éves szinten 50 milliós osztalékot kapnak a havi több százezres fizetésük mellé. A rendszergazda valamelyik tulaj rokona, nem ért semmihez, kb. azt se tudja hogy kell bekapcsolni a gépet, egész nap Fb-ozik és megkapja a kemény fizetését. Emellett akik "benyaltak" a tulajnak, azok új telefont, új laptopot kapnak mikor a régit megunják, természetesen magáncélra is nyugodtan használhatják. Emellett akiket bírnak a főnökök, azok hó elején megkapják a fizetésük mellé a kis borítékot pénzzel megtömve.
Aki új vagy "csak dolgozni" jár be, az kapja az éhbért, dolgozhat a "kis kedvencek" helyett is.
Hogy szokták mondani?
Kinyílik a bicska a zsebembe...
Undorító.
De azt se tudnám elviselni, míg én hegesztek, vagy akármit elő állítok, addig a bevándorlók ülnek, és néznek. Jó esetben. Mert meg se akarnak mozdulni, nem ám arrébb tenni egy szalmaszálat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!