BME gépészmérnök végzettséggel ~3 év tapasztalattal mennyi fizetést a korrekt?
pesten...
jelenleg 300-at szoktak utalni meg kapok 1 bkv bérletet
ja hallotzam ilyet, livejasmin meg tarsai
aztán abban a cegben a webprogramozonak dobtak 160at
Budapesten nekem gépész MSC-s papírral ismerőseim 240-300 nettóért helyezkedtek el. Nyelvtudás eléggé befolyásolta a pénzt.
Mondjuk ha épületgépész vagy akkor ez is reális, szerintem az kevésbé felkapott.
Kedves kérdező:
Nem világos számomra, hogy végül is a 300 a nettód, vagy a bruttód. A kiírásban azt írtad, hogy annyit utalnak (tehát nettó). 9-es válaszban viszont úgy fogalmazol, mintha 300 bruttó lenne. Előbbi nem rossz, utóbbi nem túl jó (annak ellenére, hogy nekem kevesebb a bruttóm, kicsit kevesebb tapasztalattal, Dél-Alföldi régióban.
Attól is függ, hogy kis cégnél dolgozol, vagy multinál.
üdv.
Én nem bme-n végzetem, hanem Szegeden. Ugyanazon a szakon, mint a szie-gék, mezőgazdasági és élpi. gépészmérnökként. Nem régen egészen pontosan 5 hónapja dolgozom szervízmérnökként, és 260 a nettom+kafetéria+magáncélra a gépjárműhasználat. Ez jővőre kb 290-re fog emelkedni. NEM Pesten, NEM Dunántúlon dolgozom.
A kérdésedre a válasz: kevesellem, mivel 2004-ben végzett ismerősöm (BME-n) kapott abszolúlt kezdő fizetést 200-at. A Te végzettségeddel most az a 400 ezer netto lenne a reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!