Nektek mi a titkos gerillapraktikátok az irodai légkondiharcban?
Ez van, ha rossz a légkondi.
Azt érdemes megnézni mindenképpen, hogy a hideg levegőt merre fújja. Az a jó, ha felfelé, akkor nem kapja telibe egy ember, illetve nem hidegben kell dolgozni, hanem csak mérsékelni a meleget. Amúgy nagy helyiség esetén több kisebb teljesítményű légkondi lenne jó.
Össze kell egy kupacba bújni, hogy a testhőmérsékletek kiegyenlítődjenek.
Vagy munka kezdés előtt, pókerpartival eldönteni kinél legyen aznap a távirányító.
Én mondjuk főnök vagyok, tehát egyértelmű nálam van mindíg :)
Aki nyikog egy nyavalyás légkondi miatt, annak javaslom, hogy menjen a szabadba dolgozni (útépítőnek, kőművesnek, tetőfedőnek, vagy akár építésvezetőnek)!!!
Majd ott keressen ideális légkört magának és akkor rájön, mennyire el van kényelmesedve!
Senki sem nyavalyás díszhal, hogy ±1˚C eltérés már kinyírja!!!
Tessék kérem elviselni egymást és a munkára figyelni!
Nem volt szükség titkos praktikára. Amikor irodában dolgoztam, egyedül vagy maximum ketten voltunk egy 15m2 helyiségben.
Klíma általában 25-27 fok közé volt állítva, legkisebb ventilátorfokozaton, a lehető legjobban felfelé állítva, hogy a hideget jóval fej fölé fújja. Így szép lassan szétterül, és sehol nem volt érezhető direktben. Egyenkénti split klíma volt minden irodában, így nem volt megoldva a frisslevegő hozzákeverés, így az ablak egy fél újnnyi résre mindig nyitva volt. Tökéletes, élhető, dolgozható levegő volt nyáron.
Ugyanazok, akik nyáron folyton 19 fokra csavargatták a légkondit, most (novemberben) 28 fokban sülesztik magukat....
MAAARGIIIIT, NOOOORMÁÁÁÁLIS????
Dettó....
25,2 fok van konstans bent és fáznak. Megőrülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!