Nektek mi a titkos gerillapraktikátok az irodai légkondiharcban?
Vá :D Végre egy jó kérdés!
Itt ülök és majd' megfagyok, nem vagyok túl nagy hal, nem akarok konfliktust ebből senkivel. Pulcsit szoktam hozni, valószínűleg az én hőháztartásom van kicsit elcsúszva, mert mindig csak én fázom.. de ma otthon felejtettem.
Jó lenne egy tuti tipp mindenesetre!
Legyél egy kicsit diverzáns, kémkedj, térképezd fel a helyet, hogy hol miként lehetséges elérni a légkondi/ kontroll panelt hogy átállítsd a légkondit. Mikor megy el ez vagy az cigizni ki és akkor oda tudsz jutni, ecetera ecetera.
Néha ráférne az emberekre némi diverzáns oktatás.
Én is viszem a pulcsim, öten vagyunk az irodában, 2 pasi, 3 nő. Mi csajok fázunk, a srácoknak melege van állandóan. Mivel a főnök az egyik hölgy közölünk, amíg ő bent van az irodában, a srácok nem merik bekapcsolni, tudják, hogy ő sem szereti a légkondit, de mihelyst kimegy, máris bekapcsolják :D De vagy 18 fokra, és én ülök közvetlen alatta. És mindig azt mondják, hogy én fel tudok venni még ruhát, de ők nem tudnak levetni többet, vagy ha mégis, akkor azon sipákolnánk :)
Viszont ha a srácok nincsenek bent, azonnal pattanok és kapcsolom le.
"Néha ráférne az emberekre némi diverzáns oktatás."
Nem diverzáns oktatás kéne, hanem hogy ha valaki nem 18 fokban akar ülni, hanem 23 fokban, akkor annyit meg lehetne tenni, hogy följebb szabadjon állítani 5 fokkal! Vagy ha túl meleg van, akkor nem 27 fokban, hanem 21 fokban lehetne dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!