Lehetek stewardess? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Legnagyobb álmom, hogy stewardess lehessek. Olvastam, hogy magasság határ 165 cm körül van (Ami nálam nincs meg, mert én csak 158cm vagyok, 14/L. De lehet még fogok nőni.) és el kell érni 210 cm-t lábujjhegyen, kinyújtott karral. Itthon teszteltem és egy kézzel 213cm-ig, két kézzel 206cm-ig érek el. Szeretek utazni, új kultúrákat megismerni, emberekkel kommunikálni. A fogaim rendben vannak csak 1-2 fogam csálé. Angolt fogok tanulni jövőre (középiskolában). Többi feltétellel nincs bajom, csak a magassággal. Szerintetek lehetek sztyuvi?2017. aug. 10. 09:31
1/8 anonim válasza:
De jól nézzel ki? Küldj egy képet magadról priviben:)
2/8 anonim válasza:
Nagyon sok minden másnak kell megfelelni.
Nem csak magasnak, igényesnek kell lenned. A szépség nem fontos. A magasság és a testalkat igen.
Ezen kívül orvosi vizsgálat, vizsga, idegen nyelv, elsősegéjnyújtás, jó kommunikációs készség, türelem stb...
3/8 anonim válasza:
Ha még csak 14 vagy, nőhetsz elég sokat, viszont egyél rendesen, rengeteg vitamint, és tudod nyújtani is magad megfelelő sportokkal(kosár, kézilabda pl)
4/8 A kérdező kommentje:
1.Idegeneknek képet nem küldök. :)
2. Igen ezeket tudom, csak a szemem miatt aggódom még, mert 4 dioptria felett van az egyik szemem, a másik pont 4.
3.Rendben! Köszi! :)
2017. aug. 10. 09:53
6/8 anonim válasza:
Nemrég olvasgattam valahol, hogy milyen feltételekkel lehet valaki stewardess, szemüveg kitételre nem emlékszem, de úszniuk tudni kell azt hiszem 2km-t egy huzamban.. megpróbálom megkeresni neked a cikket
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. aug. 14. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!