Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Otthagyom a munkahelyem. Hogy...

Otthagyom a munkahelyem. Hogy közöljem?

Figyelt kérdés

Próbaidőn vagyok még. 1 hónapja kezdtem.

Nagyon tetszik a munka és maradnék is ( kórház, ápolás) de szeptembertől nem lesz megoldható mert levelezőn fogom tanulni egy egyetemen az ápolást és nem tudnék vidékről bejárni. Ezért felköltözöm Pestre.

Hogy közöljem ezt? Mikor?

Az augusztust még szeretném végigdolgozni hogy legyen pénzem.

Illetve az is egy gáz hogy 22.-re bevagyok írva 12 órában munkahelyen, viszont akkor lesz az alkalmassági az egyetemen.

És senkivel nem tudok cserélni ezért pont a főnővérrel ( akinek megakarom mondani hogy itthagyom őket..) kéne bejönnie helyettem azon a napon. Mi a sz*rt tegyek? :/

Így is kevesen vannak az osztályon és szörnyű bűntudatom van emiatt mert borzasztó kedvesek az ápolónők.

Hogy és mikor mondjam ezeket meg?

Én holnapra gondoltam mert nem akarok a főnővérrel sem kicseszni hogy megírja a beosztást ( 10.-e körül szokták a következő havit ) és akkor jelentem be hogy bocs.. írd át mert nem leszek. Akkor borul minden ugye.

Mit tegyek?

21/L

2017. aug. 6. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Minél előbb, nem érdemes halogatni, főleg ha kedveled őket és nem akarsz nekik keresztbe tenni. Holnap végy egy nagy levegőt és közöld vele (az alkalmasságit is)! :)

Az egyetemhez pedig sok sikert!

23/f

2017. aug. 6. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne stresszelj, ez fontosabb neked, nem tudsz kétfelé szakadni, ez országos probléma, amit nem neked egyedül kell megoldani.

Mihamarabb mondd el, ez a helyzet, nem tudsz mit csinálni.

2017. aug. 6. 18:11
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Nem irtal szerzodest? En amikor 3 honapos probaidon voltam ugyanugy szerzodest kaptam es le volt benne irva h ezalatt az ido alatt barmikor felmondhatok minden ok nelkul vagy a munkaltato is megszuntetheti.
2017. aug. 6. 18:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Az oké hogy felmondhatok csak baromi szarul érzem agam emiatt.

Mert ők arra számítanak hogy én majd itt főnővér leszek egyszer ha elvégzem a sulit ( beszéltek ilyenről nekem..bár lehet poénkodtak is valamennyire de akkor is..) stb stb..

Meg én is hosszútávban gondolkodtam de most pótfelvételinél gondolkodtam el hogy én nem szeretnék még egy évet csak ülni és várni ezért inkább elkezdem önköltségesen.

Már albérleteket is nézegetek Pesten..

2017. aug. 6. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha korrektek-rendesek veled, akkor viszonozzad egyenesen, ez van...megértik és szerintem vissza is várnak majd:)
2017. aug. 6. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Holnap már mondjad is, ezzel kezdd!
2017. aug. 7. 02:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Mondjad meg minél előbb. 20-20-ig van a bér is elszámolva is és a beosztás is. Jobb ha tudja, hogy 22-én már ne számoljon Veled. Szerintem megértik. Nem Rád lesznek mérgesek,hanem a rendszerre.
2017. aug. 8. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!