Hogyan lehet gyorsan elhelyezkedni? (Tippek, tanácsok érdekelnének. )
Először is sok sikert kívánok :-)
- Pontosság, ápoltság, udvariasság.
- Ne vágj az interjúztató szavába.
- Tudd kívülről az önéletrajzodat, de ne várd el, hogy a veled szemben ülő is tudja.
- Keress valakit, akivel gyakorolhatod a kézfogást, mert ez segíthet. A túl erős vagy túl gyenge kézfogás szinte az első pillanattól kezdve negatívan befolyásolhatja a megítélésedet, bármilyen apró hülyeségnek is látszik.
- Ha tudsz, készülj fel a cégből, keress rájuk a neten, említsd meg, milyen pozitívumot olvastál róluk.
- Kérdezz az állásinterjú során a cégről. Kikkel kell együttműködnöd a munka során, hogyan látják a pozíció jövőjét mondjuk 3 éves időtávban, milyen szempontok szerint és milyen gyakran zajlik a dolgozók értékelése.
Egyébként ajánlom a jobangel.blog.hu-t, ott rengeteg cikk van a témában.
Bocsi, #1 hozzászóló, véletlenül a nem hasznosra nyomtam, pedig szerintem hasznos a válaszod!
A behízelgő modortól én személy szerint menekülnék mint munkaadó. Amögött mindig ámítást sejt az ember.
Attól függ milyen munkát vállalsz, mert távmunkánál nincs személyes kapcsolat, szóval a fent leírtak mindegyike hülyeség ebben az esetben.
Meloja válogatja a dolgot, van ahol előny ha rámenős vagy van ahol meg hátrány és az embereket is ismerned kellene, hogy mik a heppjeik ahhoz hogy tuti legyen a dolog. Olyan mint egy ZH, nem elég tudnod a tananyagot, ha a vizsgáztató szokásait is ismered akkor duplázod az esélyeidet. Szóval információ, információ, információ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!