Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az exemmel fogok egy helyen...

Az exemmel fogok egy helyen dolgozni. Tippek, tanácsok?

Figyelt kérdés
Amikor megtudtam, hogy ott dolgozik az exem, ahol én fogok.. nagyon feszült, ideges lettem.. Azóta nem nagyon van étvágyam, szomorú vagyok. Napi szinten fogunk találkozni. Még nem tettem túl magam a szakításon. Hogy kezeljem vagy egyáltalán milyen lesz így együtt dolgozni? :S Felmondani nem akarok, nem akarok más munkát keresni, szeretem a munkahelyemet.
2017. máj. 26. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem. Ha el se kezdtél még ott dolgozni akkor hogy hogy szereted a helyet?

Amúgy te tudod. Nekem volt olyan csajom akivel a szakítás után egy nappal is simán dolgoztam volna együtt, de olyan is akivel 4-5 évvel a kapcsolatunk után is ideges lettem ha találkoztunk, mert annyira intenzív volt a dolog. Na vele nem bírtam volna napi szinten találkozni. Neked kell tudni hogy képes vagy-e egy helyiségben lenni vele minden nap.

2017. máj. 26. 09:54
 2/4 A kérdező kommentje:
a cégnél régóta dolgozok, és a cég többfelé ki tud helyezni. 20-24 kihelyezési pont van kb és engem pont oda kellett beosztani, ahol ő van. pech?!
2017. máj. 26. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, át tudnak-e tenni máshova.
2017. máj. 26. 11:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Szexelni nyugodtan lehet, de érzelmeket ki kell zárni!
2017. máj. 26. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!