Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak, ha szakmailag...

Mit csináljak, ha szakmailag hülye a főnök? Ezért mondjak fel?

Figyelt kérdés

Nem olyan konnyu munkahelyet találni.

De a fonok már kiborit

Reszletek

Egy táblázat amolyan adatbazis tartalmaz minden adatot amiben dolgozunk.

Az ugyfel kéresere hol igy szűrjük hol ugy, attol függ milyen adatokat kér. Főnok utasitasra kicsinyitve kell megkuldeni mailben

Erre a fonok kozli hogy nem kell olyan tablazat amiben minden benne van, csak az ugyfel tablazattal dolgozzunk ami hetente frissul es hetente kell menteni igy ez egy honapban 4 tablazat...

Ha toroljuk az adatbazist akkor adatok vesznek el es lehetetlen ugy a korrekt kimutatas...

De a hulye ezt nem érti.

Magyaran olyan utasitast ad hogy dolgozz szerszam nelkul.

Erre átadta a feladat egy reszet egy pancser kolleganak aki hibasan dolgozik nem gyozom javitani es azt varja hogy az alapján is dolgozzak.

Az ugyfel ki fog akadni a hibas adatokon es engem fog tuti elovenni a fonok!!!

Meggátol a munkavegzesben teljesen.

2017. aug. 4. 18:50
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

A főnök be se jár, bele sem lát lassan a munkánkba

Ne riportozz már utolso.magyarázd neki hogy nem adatokat kéne törölgetni..mi szűrünk mindent...

A kollegának jeleztem a hibáit egész héten es kértem hogy javitsa ki ő. Nem érdekli. Igy befejeztem. Nem fogom ellenőrizgetni, kimegy hibásan, de ő küldi, én nem fogom.

Akiket én viszek cégeket, tökéletes munkát kapnak tőlem.

Hétfőn van interjum másik cégnél, remélem jo a fizu és át is vesznek.

2017. aug. 12. 07:41
 32/32 anonim ***** válasza:
Ezek alapján elég valószínű. :D :D
2017. aug. 12. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!