Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti jelentkeznétek így egy...

Ti jelentkeznétek így egy munkára?

Figyelt kérdés
Ha felvesznek akkor könnyen összefuthatsz a volt főnököddel, akivel nem szépen váltatok el és ki tudja mit vált ki belőle ez,talán bosszút is...
2017. aug. 2. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Max egy kicsit feszült lesz a légtér amikor összefutsz vele, de ez is csak átmeneti állapot. Egy idő után megszűnik a feszültség és egyszerűen csak levegőnek nézitek egymást. Jobb esetben megtörik a jég és kibékültök vagy ismét szóba álltok egymással.

A hátulütője az lehet még a dolognak, hogy maradtok haragban és elkezd sározni amikor nem vagy ott.

Mindenesetre szerintem jelentkezz a melóra ha szeretnél és tetszik is. Nehogy emiatt lecsússz egy lehetőségről!

2017. aug. 2. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Hol lax, falu, kisváros, olyan helyen ahol az az egy munkahely van, vagy mi ? Mert ha van más, hasonló munkahely dögivel akkor inkább menj máshova amondó vagyok. Én érezném kellemetlenül magam ha olyas valakivel kellene szembenéznem akivel volt már konfliktom az életben, sz a r ul érezném magam. Nem mennék oda, elkerülném nagy ívben, ma már így gondolom. Jobb a tiszta lap, új hely, új, ismeretlen emberekkel kezdeni.
2017. aug. 2. 23:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Sajnos nem olyan embernek ismerem,aki annyiban hagyja a dolgokat, ha valami nem tetszik neki.Ez a bajom.Nem szeretem a szándékos,felesleges feszültséget, gonoszkodást.

2017. aug. 2. 23:35
 4/5 anonim válasza:

Amig nem tisztazzatok a kettotok viszonyat addig en nem jelentkeznek.

En arra figyelnek, hogy ne legyen a volt fonokomnek lehetosege a karrierembe beleszolni. Tehat ne o legyen az aki felvesz vagy a fonokod fonoke, vagy az osztalyvezetod, stb. Ha a hiearchiaban ott van feletted, nagyon konnyen beragadhatsz es nem jutsz elore es meg csak tudni sem fogod azt hogy miert...

2017. aug. 4. 01:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2017. aug. 5. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!