Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti jelentkeznétek egy ilyen...

Paxel kérdése:

Ti jelentkeznétek egy ilyen munkára?

Figyelt kérdés

Ezzel a munkával csak egy aprócska bökkenő lenne mindössze ami miatt kérdezlek benneteket.

-A munkát egy nagy magán vállalkozó tudná biztosítani

-szakmámban dolgoznék

-a versenyképesnél állítólag jóval több fizut kapnék

-lakhatást tudna biztosítani (emiatt estem gondolkodóba)

-12 órás műszak+fizetett túlóra

DE A BAJ az, hogy az ország másik részén van. szerintetek meg érné odaköltözni?

2015. júl. 14. 15:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. A lakhatás egy ócska munkásszállást is jelenthet. De a 12 órás műszak+túlóra is elég necces.
2015. júl. 14. 16:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát úgy őszintén: honnan a csudából tudjunk erre választ adni?

Azt se tudjuk, fiú vagy-e vagy lány? Van-e gyereked, családod, gondozásra szoruló szülő, férj, feleség...

Ezek azért fontos szempontok egy költözésnél...

2015. júl. 14. 16:17
 3/12 A kérdező kommentje:
de amikor felhívtam telefonon akkor azt mondta, mert én is idegenkedtem ettől a szállástól, hogy a munka haladtával munkáltatói kölcsön is szóba jöhet
2015. júl. 14. 16:21
 4/12 A kérdező kommentje:
szüleimmel lakok se feleség se gyerek se semmi pályakezdő vagyok
2015. júl. 14. 16:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, mit veszíthetsz? Szállásod lesz, enned otthon is kéne... Első hónap végére meg kiderül, hogy milyen a meló, milyen a lakhatás, stb...

Bár első tikkre irreálisnak tűnik, hogy valaki ilyen juttatási csomagot biztosítson egy állásra, mikor 100 szám állnak sorba még a jól kvalifikált szakemberek is, nem, hogy azok, akik 12 órában műszakoznak...

2015. júl. 14. 16:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok.

Mi az, amiért idegenkedsz?

Több pozitívuma van - látszólag-, mint negatívum.

1.- Pályakezdőként állásajánlatot kapni már eleve jó dolog - sokan nem tudnak elhelyezkedni gyakorlat hiánya miatt

2.- szakmádban dolgozhatsz (én pl. ezt nem mondhatom el magamról :-) )

3.- a versenyképesnél jobb fizetést kaphatsz

negatívum: 12 órás műszak + túlóra

Lakhatást azért biztosít, mert a munkáltató sem hülye - ha az ország másik végén laksz, nyilván nem tudsz hazautazni. meg aztán napi 12-14 óra meló után nem tölthetsz el órákat utazgatással...

Ilyen körülmények között én elvállalnám... Ahogy írta valaki: mi vesztenivalód van? Ha nem jön be, haza tudsz költözni bármikor, nem?

2015. júl. 14. 18:31
 7/12 anonim ***** válasza:
48%

"Lakhatást azért biztosít, mert a munkáltató sem hülye - ha az ország másik végén laksz, nyilván nem tudsz hazautazni. meg aztán napi 12-14 óra meló után nem tölthetsz el órákat utazgatással... "

Ja igen, csak gondolom a kérdező nem atomfizikus, hogy ne legyen helyben erre a gyári melós pozícióra 200+ ember. Tehát ha szállást biztosít a munkaadó akkor vagy hülye vagy valahol sántít a történet.

2015. júl. 14. 18:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem ez nagyon kamuszagú. Nem a kérdés, hanem a munkaajánlat.
2015. júl. 14. 19:38
 9/12 anonim ***** válasza:

2,6 vagyok.

Van még egy ötletem: írd be a keresőbe a cég vagy a vállalkozó nevét és olvass el mindent róla, amit a neten találsz... különösképpen amit esetleg fórumokon írnak róla.

Amúgy nem tudom, miért lenne ez becsapás - köztudott, hogy az országban hogy nincs elég szakmunkás, pl. Győrben állandóan ezen sírnak...

2015. júl. 14. 19:45
 10/12 A kérdező kommentje:
őszintén szólva mert már telefonon beszéltem vele ahogy azt már írtam hogy egy 30 év körüli srácról van szó aki már felfejlesztette a vállalkozását akkorára hogy már tudna munkásokat fizetni de csak kevés ember kellene neki ezért ilyen nagy a fizu és ahogy haladna fejlődne úgy venne fel munkásokat, de még most csak ennyi munkás kel neki egyenlőre és elintézett mindent lakhatást stb. Én úgy vettem ki a szavaiból hogy szerencsét akar próbálni beleakar vágni abba amit csinál
2015. júl. 14. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!