Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem vesznek fel sehova se...

Nem vesznek fel sehova se dolgozni mert életképtelen vagyok es végzettségem sincs ilyen esetben mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Kétbalkezes vagyok es nagyon nem okos, jelentkezzek en magamtól közmunkára?? Lehet ilyet?? Sztem nincs mas esélyem, a 22800 ft segélyt is mar reg elvettek.

2017. aug. 1. 15:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Valóban van olyan élethelyzet (pl betegség), amikor az ember a legtöbb munkára/szakmára alkalmatlan, de a kérdező ilyen problémát nem említett.

Mi újság azóta, Kérdező?

2019. dec. 26. 13:30
 22/22 anonim ***** válasza:
Ja ismerős, elvégzel egy szakmát vagy diplomát 4-5 re aztán ha melóba nem tudsz még semmit újként sok helyen megrágnak és kiköpnek, anno érettségivel egy gyárba meg túlkvalifikált voltam, még dolgoztam is, konkrétan ha ketté téptem a beosztást mert nem tetszett az is oké volt, ilyen elitista ge cik közt meg fényesre nyalod a seggüket és megkérdezik, hogy hogy a rákba merted abbahagyni, hisz még nem csillog.
2022. dec. 12. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!