Mennyit kerestek havonta?
Mennyit dolgoztok és mennyit kerestek?
Előre is köszi a válaszokat!
6-os! Ez most komoly? Nem irigy vagyok, csak kikerekedett a szemem, ha ez tényleg így van. Jó helyet fogtál ki, az biztos.
Válaszolva a kérdésr: Munkámhoz képest keveset.
6-os vagyok.
Igen, így van.
De azt hozzá kell tenni, hogy vannak hetek, amikor a 40 órából 40-et végig kell tolni.
Reklámszakma, szezonális hullámzás, és határidő kérdése is, mikor mennyit kell valójában munkával eltöltenek.
Másik, hogy én nagyon gyorsan dolgozom, és amikor a tervezéshez hozzálátok, már pontosan tudom, mit akarok és hogyan, amit netezés, utazás, mosogatás...stb közben találok ki általában, vagyis így azért, ha a gondolkodást is hozzávesszük, több órát dolgozom, de ezt én nem számolom bele, csak amikor tényleg ülök a gép előtt és dolgozom.
Osztrákban kamionozom, veszelyes árut immár 8 éve...
Havi fix netto 3200 euro.... haza csak annyit jövök, amennyi szabim van...
29 vagyok....
Ilyenkor szokott jönni a persze-persze, meg a kamu.
Erre azt mondom hogy a magyar állam dobálja az ingyen jogositványt, igy ezt bárki elerheti, aki kamusnak vél.
Én nagyon sokat keresek.
Nem is ez a baj, hanem az, ogy keveset találok :/
mérnök diplomám van, most épp nulla forint.
Legutóbb: iroda munka, asszisztens, 200.000 nettó.
Előtte volt amikor 100.000 nettó per hó.
Erről beszéltem....
Gyere, es én beleviszlek a tutiba... de ne gondold, hogy könnyű lesz...
Sok ilyen kérdés van, csak rossz helyen kerested, és rossz helyre is irtad ki.
Üzlet és pénzügyek -> Karrier, fizetés
hetente többször is kiirja ugyan ezt valaki, és ott több választ is találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!