25 éves srác vagyok és csak egy érettségim van, egyetemet abbahagytam mert nem ment és nem tudom mit kezdjek az életemmel, gyárba nem akarok menni betanitott munkára, és olvasgattam az okj képzésekről is mindenki azt irta hogy azok semmire se jók?
Nem igaz,hogy az okj-s képzés semmire sem jó,az idősebb korosztályból pl.nincs is sok diplomás ember még is dolgoznak.Ha a gyári munkához elvégzel valami képesítést nem betanított munkás leszel,és kevés munkával sok pénzt tudsz keresni.Ha van érzéked a matematikához,fizikához infóhoz,akkor elvégezhetnél mondjuk valami logisztikai képzést.
Néhány ötlet:digitális műszaki rajzoló,drog és toxikológiai technikus,elektromechanikai műszerész,elektronikai technikus,emelőgép ügyintéző,építő-szállító és munkagép szerelő,erőművi gépész,erősáramú elektrotechnikus,festő mázoló,fogtechnikus,formacikk gyártó,gazdasági informatikus,hajózási technikus,háztartási gépszervíz szaktechnikus,informatikai rendszerüzemeltető,ipari gépész,környezetvédelmi technikus,logisztikai és szállítmányozási ügyintéző,mobilalkalmazás fejlesztő,mozgóképgyártó hangtechnikus,nyomdaipari technikus,pénzügyi számvitel-ügyintéző,pénzügyi termékértékesítő,pénzügyi mérlegképes szervezeti ügyintéző,személy és vagyonőr,térinformatikus,vasúti váltókezelő,
ezek okj-s képzések
Kicsit vicces vagy...nem akarsz gyárban betanított munkára menni, de a cnc gépkezelő is csak betanított és gyárban dolgozik:DDDD
Újoncként mindenhol csak betanított lehetsz.A sulik csak egy iránymutatást adnak...
Szerintem nem árt, ha a fizikális részével megismerkedsz először, így a programozóival már félig meg is leszel...nem csinálsz egetrengető marhaságot, mint 5-ös anyagba 8-as zsákfurat:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!