Hogy foglaljam le magam éjszakás műszak alatt?
Új munkahelyemen úgy van a beosztás, hogy 2 nap 12 óra nappal, 2 nap 12 óra éjjel. Az éjszakás műszakot sajnos nagyon rosszul viselem. Az első éjszaka még oké, de a másodikon mindig hullafáradt vagyok, hiába alszom előtte nappal. Persze lehet csak azért, mert még csak pár hete csinálom és nem szoktam hozzá. Vannak itt akik váltott műszakban dolgoznak? Ti mennyi idő után szoktátok meg?
A másik problémám, hogy az éjszakás műszakban este 10 után gyakorlatilag semmi dolgom, így csak ülök és nézek ki a fejemből. Netezni szoktam, de egy idő után már az se foglal le, főleg mikor már nagyon álmos vagyok. Gondoltam rá, hogy filmet viszek, de csak fülhallgatóval tudnám nézni, mert hangoskodni nem lehet. Hogy foglaljam le magam, hogy gyorsabban elteljen az a 12 óra?
Aludni nem lehet?
Hallgass a füledben valami nyelvleckét vagy vigyél be valami nyelvkönyvet, és tanulj nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!