Egy kínai üzletben, az eladók kb mennyit keresnek?
Figyelt kérdés
Mennyi lehet a nettó fizetés amit kézhez kapnak?
Köszönöm a válaszokat előre is!
2017. júl. 10. 09:56
1/12 anonim válasza:
Kb a minimálbért fizetik ilyen helyen. HA viszont hivatalosan csak 4 órában jelentik be, akkor annak a felét.
3/12 anonim válasza:
Egy magyar főnőknél márcsak a kínai szemetebb.
4/12 A kérdező kommentje:
Ezt miért mondod? Tapasztalat ?
2017. júl. 10. 13:17
5/12 anonim válasza:
Sztem kapálással többet keres az ember, mint náluk. Rabszolgának nézik a kìnaiak a magyarokat. Kevés fizetés, nincs bizalom, nincs beszélgetés munka közben, nincs pihenés.Aztán elvárja, hogy a fizetésed az ő üzletében költsd el.
6/12 anonim válasza:
Nemcsak a magyarokat nézik rabszolgának. Saját fajtájukat is. Egyszer láttam az ázsiai híradóban : a kínai főnök nyilatkozta, hogy örüljön a munkás annyi fizetésnek, hogy napi 1 tál rizs kijön belőle. Elvárja a túlórát és tiszteletlenség engedély nélkül rá nézni is, nemhogy megszólalni. Részlet egy kínai gyárból. Remélem nem hiszed, hogy külföldön normálisabbak. Annak is örülhetsz, ha rendesen bejelent.
7/12 anonim válasza:
Sosem dolgoznék ezeknél.
Enni sem eszek kínainál.
Csodálom hogy sok magyar ott eszik, akik a kutyát otthon azért is tartják, hogy megegyék...
Nem bízok bennük egy percet sem.
8/12 anonim válasza:
Fizetés az kb. 75.000 Ft-80.000 Ft.
9/12 anonim válasza:
Itt is ugyanúgy güriztetnek, mint Kínában. Mikor én munkát kerestem, szembesültem az interjúkon, mikor mondták, hogy a boltokban általában 10-11 órákat kell lehúzni, szombaton is kb. 8-at, vasárnap volt egyedül szabad. Mondjuk olyan vacak fizu nem jött volna ki, de ilyen áron? És nincs megállás, folyton tenni-venni kell. Itt nálunk a lakótelepen is van kínai üzlet, az eladók-árufeltöltők meg nem állnak, vagy ha mégis, a kínai főnök rájuk szól...
10/12 anonim válasza:
Kínaija válogatja... Ahol én dolgoztam évekkel ezelőtt, simán ment a héderezés, hülyülés, ha nem volt vevő. Néha még akkor is. Nap végén lekasszáztam, másnap jött a tulaj, odaadtam a lét, és ennyi. A fizetés viszont... naggyon tré volt már akkor is. És a leltári túlórákat se fizette ki sose. Ebben talán közös mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!