Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen kínai üzletben dolgozni?

Milyen kínai üzletben dolgozni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Alamizsnáért bejelentetlenül agyonhajszol egy adócsaló bevándorló a saját országodban,aki még kb beszélni se tud veled. Nem ajánlom.
2016. márc. 6. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Milyen rabszolgának lenni?
2016. márc. 6. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Felejtős. Hacsak nem éhenhalás ellen kell, eszedbe ne jusson.
2016. márc. 6. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:
22%
Próbáld ki. Szerintem tök jó.
2016. márc. 6. 16:33
 5/5 Blackness1970 válasza:
100%
Ha pontosan akarnék válaszolni erre a kérdésre, azt mondanám, hogy vegyes. Én olyan helyen dolgozom, ahol bejelentés rendesen van, az ígért pénzt mindig kifizeti. Azért vegyes, mert van hogy minden oké, jól elvagyok, de van, hogy tombol bennem az ideg. Nehezíti a dolgot a nyelvi nehézség, hogy csak sejtem mi a feladat, mert nem beszél jól magyarul. A másik nehézség pedig hogy, sokszor úgy érzem hogy a saját hazámban lekezel egy idegen, holott ugyanolyan ember vagyok mint ő. Fontos számomra, hogy igényesen dolgozzak, és mégis mintha észre sem venné, de aztán, mégiscsak észreveszi. (egy idő után) Ja és állandóan figyelnek, ez olyan fojtogató. Ha lehet inkább máshova menj, mert kevés a sikerélmény a fent leírtak miatt. Legalábbis én igy élem meg. Mindig sokan vannak, nem tudom mért szeretik az emberek a szar cuccokat :D .
2016. okt. 5. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!