Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit kéne tennem, ha beszólogat...

Mit kéne tennem, ha beszólogat nekem egy ember a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

Amikor elmegyek mellette, akkor mindig megjegyzést tesz a külsőmre, illetve a munkatársaimnak is mondja...

Mit kéne tennem? Ki kéne osztanom? Csendben kéne maradnom, és nem foglalkozni vele?

2017. júl. 9. 18:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hoyg nem a piszkálódónak, hanem a kérdezönek lenne baja a renörséggel!
2017. júl. 9. 20:21
 12/20 anonim ***** válasza:
52%
így van, a rendőrséget nem az fogja érdekelni hogy piszkáltak a csúnya rossz bácsik, hanem hogy te megütöttél valakit. Nem értem, itt milyen gondolkodásmódú emberek adnak választ a kérdésekre. Tisztelet a kivételnek de az ilyen primitíveknek szerintem az 5 általános van csak meg. 2*első 3*második
2017. júl. 9. 20:25
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Szerintem megütni felesleges, és nem is terveztem.

Elég neki leordítani a fejét, és ha torka szakadtából, mindent beleadva teszi azt az embert, akkor akár ugyanolyan hatásos is lehet, mintha megütném.

2017. júl. 9. 20:30
 14/20 anonim ***** válasza:

leüvöltés-ezzel célt ér,mert kimozdít a komfort zónából és eléri,hogy lejárasd magad a többiek előtt.

csendben maradás-ezzel nyugtázod,hogy csicska vagy.

megelőző oltás és a többiek előtti oltós vicces megkisebbítése-a dominancia egyértelmű bizonyságtétele.

2017. júl. 9. 20:39
 15/20 A kérdező kommentje:

Miért járatnám le magam a többiek előtt?

Igazából pont, hogy őt járatom le, hiszen kiderül, hogy mennyire undorító egy ember, mert nem mindenki tudja.

2017. júl. 9. 20:40
 16/20 anonim ***** válasza:

azért mert egy üvöltöző nő undorító visszataszító és alpári.

egy üvöltöző férfi meg gyáva féreg.

2017. júl. 9. 21:37
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mond meg a főnöködnek, vagy ha tovább zaklat, jelentsd fel.

Te ne szólogass be, ne verd meg, mert csak neked lesz belőle bajod.

Az előző munkahelyemen volt egy nagy sz4rkeverő nő, kinézett magának egy fiatal csajt akit folyton zaklatott. Pletykákat terjesztett róla, elmondta a fiúknak milyen hájas a csaj, merthogy ő látta a zuhanyzóban pucéran, stb. A kiscsaj megunta, ordítozott vele egy sort. (Nem ütötte meg, csak veszekedtek)

Na kit rúgtak ki? A kiscsajt. A sz4rkeverő pedig maradt.

Tehát nem éri meg leállni az ilyenekkel veszekedni.

2017. júl. 9. 22:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Röhögd ki!
2017. júl. 9. 22:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Valami halál nyugodtan közöld vele, hogy: "engem még így is szeret a barátnőm, téged nem szeret senki". XD
2017. júl. 11. 11:23
 20/20 MetalRat3 válasza:

- nem foglalkozni vele

- elhívni randira

- megbeszélni vele, hogy miért mit csinál

- hozzámenni (akár fiú, akár lány, mert nem véletlenül piszkál, biztos tetszel neki)

- megmondani munkatársaknak, piszok

- megmondani főnöknek, hogy nem tudsz vele együtt dolgozni

- legvégén másik állást keresni

(- de ha most ez van, valószínű, hogy a következő helyen is lesz egy hasonló)

2017. júl. 15. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!