Mi történik ha nem megyek be az első napra?
Figyelt kérdés
Van valami következménye ha nem megyek a megbesZélt első napra be? Tálaltam jobb állást, így tárgytalan lett. Szerződés nem lett kötve, egyedül az orvosit csináltattam meg2017. júl. 6. 11:01
1/13 anonim válasza:
Semmi. De azért a korrektség miatt én szólnék, hogy ne várjanak.
2/13 anonim válasza:
Így van. Velem is előfordult már, hogy kezdés előtt 2 héttel kaptam egy jobb ajánlatot. Mondd vissza az elsőt, aztán annyi.
3/13 A kérdező kommentje:
A helyzet hogy kezdés előtt 2 nappal állok... :/
2017. júl. 6. 11:10
4/13 A kérdező kommentje:
Papírjaim beadva, vagyis a másolatuk. Elég kínos...
2017. júl. 6. 11:12
5/13 anonim válasza:
azért illik szólni , ne légy s*gg.
6/13 anonim válasza:
de ha nem szólsz-az még kinosabb lesz.
ha nem mész be nyílván felhívnak..
7/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nem fogadok minden hívást..
2017. júl. 6. 11:38
8/13 anonim válasza:
de honnan fogod tudni hogy melyik szám az ami miatt aggódnod kell..?
Ha neked meg van száma és nem veszed fel,akkor lesz annyi esze hogy másikról fog hívni..
9/13 anonim válasza:
Elég paraszt vagy. Mennyi erőfeszítésbe telik, mire megírsz nekik egy e-mailt hogy mégsem fogsz menni?
Á, ez a megoldás túl egyszerű és normális lenne. Inkább lenémítod a telefont és nem veszed fel.
10/13 A kérdező kommentje:
Ha lenne e-mail cím akkor már írtam volna, de nincs...
2017. júl. 6. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!