Csak nekem nem stimmel ezaz egész?
Tegnap voltam egy Budapesti modern irodahazban probanapon takaritokent. Addig szep es jo volt,hogy nem allhattam munkaba mig nem irtam ala az egyszerusitett foglalkoztatasi szerzodest aznapra. Nap vegen ugye megkaptam az aznapi berem es a papirokat.. A papiromon az volt,hogy brutto 625os oraber,otezer forintot kaptam aznapi berkent. A hirdetesben es az allasinterjun is ugy volt,hogy 150ezer ft netto a fizetes muszakpotlekokkal egyutt,ket muszakos,delutanos es delelottos,de hetvegen is kell dolgozni neha es utana hetkoznap kapom
meg a szabadnapom. Ami fura nekem azaz,hogy eddig akarhol voltam probanapon es megmondtak h kellek en azt a napi bert kaptam meg proba nap vegen amit akkor is kaptam mikor felvettek.. De nem tudom,hiaba szamolgatom brutto 625os oraber az rohejes,a minimalbetes oraber is brutto 733ft,utana olvastam.Ha otezret szamolok heti ot napra meg muszakpotlekkal egyutt se jonne ki a 150ezer nettoba... Azt egy szoval se mondta senki,hogy pl ok ennyit szannak a probanapra adni... De ez elegge elbizonytalanitott.Lehet en vagyok a hulye de elmondanatok ti,hogy latjatok ezt a dolgot?
Én is dolgoztam egyszerűsített foglalkoztatásban. Egy hónapban valóban csak 15 napot lehet dolgozni ebben a formában, engem fel is világosítottak, hogyha valaki ellenőrizni jön, akkor én éppen csak beugrottam valamiért... Alapból úgy is állok az ilyen munkahelyhez.
Komoly 67 ezer forintot kaptam kézbe így 2 évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!