Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Külföldön vagy, adósságaid vannak elment az összes pénzed, munkát nem kapsz a kevés nyelvtudás miatt csak egy gyárban dolgozhatsz ahol úgy kell hajtani mint egy állat. Aki látott hentes videókat azok tudják miről van szó, kevesen bírják fizikailag. Hazamész a kilátástalanságba és az adósságaidat lassan törleszted vagy ha beledöglesz akkor is gürizel és hagyod, hogy kutyának nézzenek és kiabáljanak veled a kibírhatatlan melóról nem is beszélve?

2017. jún. 27. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Maradok és gürizek, hogy minél hamarabb megszabaduljak az adósságoktól. Közben tanulom a nyelvet és ha sikerül jobb melót szerezni, váltok.
2017. jún. 27. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt mondom: "ha voltam tökös adósságot csinálni, akkor leszek tökös kimászni is belőle" amig adósságom lenne, addig nem válogatnék....
2017. jún. 27. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Elég rossz de nem lehetetlen helyzet.

Neked legalább van valamid.

Képzeld magad annak a helyébe aki itthon szív és 2-3 éve nem látott munkahelyet. És persze pénzt sem, nulla forintot.

Na?

2017. jún. 27. 13:54
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 otthon leraknám az érettségit és mehetnék fegyőrnek, határvadásznak, lidl/aldi-ba pénztárosnak (ők otthon messze a legjobban fizetettek) meg még van egy csomó hely ami viszonylag jól fizet. De gondolom neked sincs érettségi, úgy tudom nagyon nehéz bármit találni, ezért is jöttem ki németbe csak a fene gondolta, hogy egy mosogatói munkához ahol konkrétad edényeket pakoltam jobbra-balra megkövetelik a FOLYÉKONY beszédet. Alapfokú németed van de az nekik nem elég, kivel beszélgessek a tányérokkal hát itt is szarba nézi a német a magyart.
2017. jún. 27. 14:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha menekültként jössz akkor kapsz 400 eurót + fizetik az albérletedet + ingyenes nyelvtanfolyam. Egyik szerbiai magyar ismerősöm az iraki barátjával jött németbe és azt hazudták ők háború elől menekülnek és mindezt megkapták. Igaz, hogy pár hónap után ők dolgoztak, de azért óriási segítséget kaptak. Én lenézést kaptam a munkaügyiben meg burkoltan arra céloztak ha nem beszélek folyékonyan menjek haza, vagy rakjak le tanfolyamot ami ugyancsak pénz.
2017. jún. 27. 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!