Ha otthagyom a munkahelyem akkor elég ha csak betelefonálok?
Figyelt kérdés
1,5 hetet voltam itt. Nagyon nem tetszik. Lebetegedtem már a 2. napon és úgy csináltam végig. Próbaidős vagyok.
Pénteken már beszéltem a főnővérrel aki azt mondta hogy aludjak rá egy hétvégét és hétfőn megmondom.
Kéne mennem eredetileg holnap dolgozni de ha úgysem akarok maradni akkor feleslegesnek tartom hogy bemenjek főleg hogy nagyon hülyén tudnék hazajönni mert onnan a buszok 4 óránként járnak...
Anyu viszont ordibál velem hogy menjek be és számoljak fel.
Most mit csináljak? Nem elég ha felhívom reggel őket hogy mi van? Majd elmegyek a cuccaimért valamikor?
21/L
Köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 25. 19:30
11/15 anonim válasza:
nem csoda hogy ingerultek, mennek reggel szenvedni a munkaba, nekik nincs merszuk felmondani s valtani.
12/15 A kérdező kommentje:
és nekem ahhoz mi közöm? Vagy nekik mi közük az én munkámhoz?
Nem értem..
2017. jún. 25. 20:55
13/15 anonim válasza:
hát ilyen hozzáállással sehol se fogsz sokáig maradni, ha személyesen , ha telefonon mondasz fel... és 20 -on évesen azon hisztizel, hogy Édesanyád üvöltzik veled, hogy mondj fel rendesen... hát édesem, ha álommunkára vágysz sok pénzért, akkor tedd szét a lábad... vagy menj ki külföldre rabszolgának... szánalom, milyen buta emberek vannak
14/15 anonim válasza:
Írásban kötött szerződést írásban kell felbontani, nem telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!