Hallottam a radioban hogy egy gyar betanitott munkasokat keres azonnali kezdesel itt a kozelemben, el is kuldtem az oneletrajzomat az elobb, akkor mar lehet hogy majd holnap hivnak is?
Figyelt kérdés
mert ha ilyen surgos nekik akkor biztos behivnak ugye??2017. jún. 25. 10:33
1/5 anonim válasza:
Nyugi, az ilyen helyekről mindenkit visszahívnak xD
2/5 anonim válasza:
De azért nem eszik olyan forrón a kását,...
3/5 anonim válasza:
Alja munkára nagyon hamar behívnak mindenkit, ne aggódj. Esélyes, hogy már holnap.
4/5 anonim válasza:
Én beadtam kb 10 helyre betanított munkás, operátor pozícióra az önéletrajzomat, és az összesről visszahívtak legkésőbb másnap, hogy már kezdhetnék is. Ide már az elég, ha tudsz írni meg olvasni.
5/5 anonim válasza:
Azért sokat segítene a helyzeten, ha fel is hívnád őket. Amikor a férjem jelentkezett egy ilyen helyre, hetekig eltököltek volna kényelmesen, ha én fel nem hívom őket. Érdekes módon akkor azonnal mehetett dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!