A lányok miért ennyire bunkók a munkahelyemen?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi bajuk van úgy általánosságban a nőknek, de azt veszem észre, hogy ők magukkal tok jól elvannak, de a férfi kollegákat le se szarják. Annyira nehéz elhinni, hogy nem mindenki csak megd*ni akar titeket, hanem csak beszélgetni?2017. jún. 24. 22:52
11/18 anonim válasza:
"A válaszíró 48%-ban hasznos válaszokat ad." Te az eddigi válaszaid alapján életedben nem dolgoztál.
12/18 anonim válasza:
"egyszerűen nem való nekik a munka" Ezt majd mond anyád, nagymamád szemébe. Drukkolok.
13/18 anonim válasza:
Nm szeretnek beszélgetni mert a munkára figyelnek és a főnök sliccére.
14/18 anonim válasza:
Én nemtom, velem beszélgetnek mindig.
Odamegyek hogy, "Szia, jó szex?" és már meg is van a közös téma.
(Vagy próbálok rájuk sózni zárjegymentes cigarettát meg parfümöt csak az nem mindig jön be..)
15/18 anonim válasza:
Nőként osztom a véleményedet,én se jövök ki velük,inkább csak férfiakkal beszélek.
16/18 anonim válasza:
Most mi a francért lenne kötelességük veled beszélgetni? Mindenki beszélgessen azzal, akivel akar, és kész.
Én is jobban megértem magam a nőkkel, és van olyan férfi kolléga, akivel nem szívesen beszélnék munkaügyeken kívül, mert emberileg nem szimpatikus (és nem, nem azért, mert azt hinném, meg akar dugni). Máglyára velem, mi?
17/18 anonim válasza:
Rengeteg Magyarországon a férfigyűlölő nő. Szóval ezért bunkók.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy emiatt nem is érdemes MOn nőknél próbálkozni, csak azt, hogy ne vedd magadra az ilyen nők viselkedését.
18/18 anonim válasza:
Én inkább azt látom, hogy a nők pont hogy egymással tudnak iszonyú bunkók lenni munkahelyen. Egymás szemébe vigyorognak, bájcsevegnek, amint a női társaságból valaki elmegy, egyből elkezdik kibeszélni és a háta mögött minden dolgot összehordani róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!