Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 8 órát kell az egyik kollegám...

8 órát kell az egyik kollegám mellett ülnöm majd és fogalmam sincs miről beszélgethetnénk. Hogy lehet elkerülni a több órás kínos csendet?

Figyelt kérdés
0 közös érdeklődés, nincs hobbija, nem csinál semmit, viszont a 8 óra így irtó kínosan fog telni

2017. jún. 17. 06:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező a Te mentalításod mennyivel másabb az általad kifogásoltnál?
2017. jún. 17. 07:59
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
Nekem 12 órában kellett elviselnem a mellettem ülő rosszindulatú öreg pasast.Egy idő után megterhelő volt,már a nézésétől rosszul voltam,azóta tudom hogy nagyon nem mindegy kivel vagy összezárva.A te eseted még jobb,mert ha csak szimplán nem beszédes,el tudod foglalni magad,olvasol,netezel,játszol valamin,eszel-iszol,én ezeket csináltam :) Meg kiléptem büfébe,elszívtam egy cigit,próbáltam 1-2 szót váltani másokkal.A beszélgetést végképp nem erőltetném ha ő nem akarja,csak azt a napi pár fontos mondatot.
2017. jún. 17. 08:13
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
ez jo munkahely lehet, szinte dolgozni sem kell, hogy lehet ilyet talalni??
2017. jún. 17. 09:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Maradj csendben nyomkodd a telefonod, internetezz, olvass könyvet vagy ilyesmi. 1-2x beszélj hozzá, hogy tudja veled simán lehet beszélgetni de ha érzed hogy nem akar akkor ne zaklasd. Nem minden ember egyforma, engem is néha kifejezetten zavar hogy állandóan dumálnak hozzám. Néhány ember csendben békésen érzi jól magát és nem kotkodálva mint az öregasszonyok a piacon.
2017. jún. 17. 09:23
 15/17 anonim ***** válasza:
86%

Vigyél egy jó könyvet és olvass! Ha csak a beszélgetésért beszélgetnél az egyszerűen zajszennyezés, nem feltétlenül fog örülni a zaklatásodnak.

A csend sohasem kínos, kivéve ha valakinek a fejében van.

Ha valaki 0 közös érdeklődés mellett barátkozni próbálna velem, akkor számomra nyilvánvaló lenne, hogy szexuális partnerre vágyik akkor is ha azonos neműek vagyunk, akkor is ha eltérőek. Ez pedig valóban kínos lehet, ha nem jön be nekem.

Ha valaki nem képes 8 órán keresztül csendben elfoglalni magát az beteg, instabil személyiség, súlyosan szociálisan függő, nincs harmóniában önmagával, idegesítő, labilis.

Ettől függetlenül lehetsz barátságos egy köszönés, vagy egy figyelmes "kérsz egy gyümölcsteát?" erejéig (persze nem félóránként, hanem a 8 óra alatt max 2-szer), de locsogni-fecsegni órák hosszat nem kell, mert az idegeire fogsz menni.

2017. jún. 17. 10:44
 16/17 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem aki kussban ül 8 órát azzal nem stimmel valami,oké meglehet csinálni egy ideig de néhány hónap alatt kibukik az ember ha mindennap bemegy és less ki a fejéből,meg gratulálok hozzá hogy mindenből a szexet veszed le.

Meg ne keverjétek már össze a beszélgetést meg azt,hogy valaki a fszs*gaival zaklatja a másikat.

2017. jún. 17. 13:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Ne érezd kínosnak. Ha nem akartok/tudtok nem beszélgettek és kész, mi ezen a kínos? Találj akkor valami olyasmi elfoglaltságot, mintha egyedül lennél.
2017. jún. 17. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!