Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Betegállomány utólagos közléss...

Betegállomány utólagos közléssel szabadságra módosítva ilyen létezik?

Figyelt kérdés

Olyan létezik (ill a kérdés hogy létezhet…) hogy valaki betelefonál a munkahelyére hogy beteg kiírta az orvos nem jön 1 hétig, majd 1 hét múlva megjelenik és hanyagul odaveti a világ legtermészetesebb dolgaként hogy ja… orvosi papírom nincs mindegy írjatok ki szabira… és a főnök szintén a világ legtermészetesebb dolgaként vállat von és oké. Szabi.

Én meg nézek hogy most én vagyok itt a hülye? Hát ilyen hogy létezhet?

2017. jún. 13. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Akkor lehet gondban, ha esetleg bekeményít a munkáltató, és azt mondja, hogy akkor adjon le táppénzes igazolást, és nem tud bemutatni semmit, mert akkor ugye igazolatlan.

De ha így meg tudja beszélni a főnökkel, és a főnök engedi is, akkor lehet. Az meg megint más kérdés, hogy van, aki a főnök csókosa, ő simán megteheti, de másnak meg nem lehet ilyet.

Egyébként ugyan benne van a Munka Törvénykönyvében a szabadság kiadásának szabálya, de gyakorlatban senki nem tartja be ennyire szigorúan, elég lazán van kezelve mindenhol.

2017. jún. 13. 10:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írja, pontosan úgy van. Ha normális a főnök akkor nyilván nem fog szívózni senkivel, hisz pénzbe nagyon nem mindegy. A szabiját meg mindenki úgy b---sza el, ahogy akarja, ha neki másra nem kell.....
2017. jún. 13. 11:32
 3/3 anonim válasza:

beleszólok mert ilyennel már én is szembesültem.

naiv kérdés lesz.

Ha ez a dolgozó nem csókos (ugye nem.... persze...) akkor ha egy akármelyik mezei alkalmazott játssza meg ugyanezt a főnöknek szava sem lehet?

hiszen egynek szabad csókos az olyan nincs (hivatalosan ilyen ugye nincs...) akkor ha egynke szabad szaabd bárkinek nem????

Naivság kikapcs.

2017. jún. 13. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!