Melyik munkát javasolnátok? Repülőtéri munka vagy recepciós munka?
Irodaházban 8 osztállyal is lehetsz recepciós, én legalábbis láttam már ilyen embert.
Ebben van csak tapasztalatom, így erről írok neked. Az angol nyelvtudás mindenhova kell, de valójában kb. 3 olyan mondat lesz, amit ismételgetni fogsz. Antiszociális emberek ne menjenek ilyen helyre dolgozni, mert bediliznek. A közvetlen munkatársaid biztonsági őrök lesznek. Ha kicsit is jól nézel ki, az egész épület és az összes kolléga nyomulni fog rád. A fizetés nem olyan rossz. (Én többet kerestem recepciósként, mint amikor a diplomámmal a szakmámban dolgoztam. Nevetséges, de ez van.)
Ha kicsit szerencsés vagy, akkor sok lesz a látogató az irodaházban, ha nem, akkor szét fogod unni az agyad. A munkába egy recepción még senki sem szakadt bele, az biztos :) Arra ne számíts, hogy pl. tanulni fogsz, amikor kisebb a forgalom. A munkatársaid nem fogják hagyni. Rengeteg helyen dolgoztam és soha sehol nem hagyták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!