Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik a legnehezebb fizikai...

Melyik a legnehezebb fizikai munka?

Figyelt kérdés
Kőműves?Bányász?Valaki azt állítja,hogy a költöztető a legkeményebb.Mondjuk egy zongorát felcipelni a 20.-ra nem lehet könnyű.De szerintem a bányász akkor is keményebb.

2017. máj. 30. 19:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
A legtöbb fizikai munka nehéz. Ennyi a történet. Van ami könnyebb, van ami nehezebb. Összességében viszont mind fárasztó és sok energiát vesz el.
2017. máj. 30. 22:24
 12/26 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a bunkó alkeszek nem annyira a szakmájukban dolgozó kőművesek között vannak, hanem inkább a segédjeik között. Emlékszem, egyszer egy kocsmában egy asztalnál ültem egy segédmelóssal, és elkezdett kritizálni, hogy milyen pedáns kinézetű kezem van, bezzeg az övé mennyire kérges, mert ő kemény fizikai munkát végez.

Persze az igaz, hogy a szak- és segédmunkások általában véve nem arról híresek, hogy kultúrális és egyéb színvonalas jellegű témákról lehetne velük beszélgetni.

De nem is erről szól a kérdés. Én úgy hallottam, hogy olajkútnál dolgozni is elég kemény meló. Pláne, hogy ők egy hét munka-egy hét pihenőben nyomják (reggeltől estig, szombat vasárnap is). Ismerőseim legalábbis így csinálták. Oké, annak megvan nyilván a pozitív oldala, hogy egy hét teljes pihenő, de ugyanannyira a negatívuma is hét egymást követ napnak, reggeltől estig melóban.

2017. máj. 30. 22:26
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
#9 Nyugodjál már le, te kis önérzetes kőmíves...
2017. máj. 30. 22:28
 14/26 A kérdező kommentje:
Olajkútnál mit csinálnak?
2017. máj. 30. 22:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
#13 Nem vagyok kőműves, ahogy hülye sem. Veled ellentétben. Bárki, aki dolgozni jár és becsületesen végzi a munkáját egy végletekig megbecsülendő ember. A szemetes is.
2017. máj. 30. 22:37
 16/26 anonim ***** válasza:

Ha modern a helyszín akkor sehol sem egetverően nehéz.

Ha meg egy elmaradott ország: Kína, Dél Afrikai Köztársaság, stb ahol az embernek nincsenek jogai akkor bármi pokol tud lenni.

A költöztető valóban kénytelen olyan dolgokat megemelni amit anno lehet, hogy daruval mozgattak.

2017. máj. 30. 23:41
 17/26 anonim ***** válasza:
14: Annyira már nem emlékszem, már több, mint 10 éve mesélték ezt. Többek között valami gépkezelés is volt, de bazi fárasztó, és életveszélyes módon.
2017. máj. 31. 08:50
 18/26 anonim ***** válasza:
70%
15: De részben azért igaza van. Én csak addig tudok megbecsülni egy fizikai munkást, amíg ő is becsüli a felsőbb szinten dolgozókat. Ha már gyúnyos megjegyzéseket tesz valakire, csak mert az tanul, művelődik, feljebb képzi magát, onnantól kezdve az én szememben az illető egy sötét, suttyó paraszt.
2017. máj. 31. 08:53
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem, én sem épp szellemi munkát végzek (mosogatás, takarítás).
2017. máj. 31. 08:53
 20/26 anonim ***** válasza:
#18 Pontosan ez (is) a bajom velük. Világéletemben falun éltem, ott meg nem szokták szeretni azt, ha magas az IQ-d, sem azt, ha művészi vénával születtél. Mind a kettővel rendelkezem, kaptam is az ívet rendesen. Akkor én miért tiszteljem az ilyeneket? Ha van is kivétel, az bizonyára nagyon ritka, mert eddig négy faluban éltem, és kivétel nélkül túl egyszerű gondolkodású kőművesekkel találkoztam...
2017. máj. 31. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!