Hatásos online ébresztőóra hogy ne aludjak el?
Figyelt kérdés
Nincs telefonom,ezért fontos lenne egy jó online ébresztőóra,ami tényleg csörög ha nem nyúlok a laptopomhoz 8 órán keresztül.Tud valaki ilyet ? Eddig olyat találtam,ami reggel elfelejtett csörögni,így elkéstem,többet nem hiányozhatok a munkahelyemről.2017. máj. 29. 07:10
11/16 anonim válasza:
Tegyél bele új elemet, nálam attól mindig hangosabb lesz. És persze előre próbáld ki.
12/16 anonim válasza:
Ha nincs telefonod hogyan telefonálsz? Nem lenne jobb beszerezni egy olcsóbb telefont inkább mint hogy a laptopot terheld? Nem jó az neki ha éjszaka sem pihen.
13/16 anonim válasza:
14/16 A kérdező kommentje:
Free alarm clock nevezetűt töltöttem le a gépemre,de nem tudom működik-e rendesen,mert nem merek elaludni mélyen,sokszor hozzáérek az egeremhez,fejemnél van a laptop,így nem tudom alvó módban is felébresztene-e :) Nem kísérletezek ezen a héten,mert kivágnak,jövő héten éjjeles leszek,akkor kipróbálom normálisan.
2017. máj. 31. 19:32
15/16 anonim válasza:
Szia!
A laptopot is be lehet úgy állítani, hogy ne menjen el alvó módba. :)
Hogy sikerült végül időben felkelned?
Én meglepődtem azon, hogy van net, laptop, éjszaka megy a gép, stb. de egy hangos ébresztőórára nincs 1000 HUF?
16/16 anonim válasza:
15: Vagy jófogáson, Vaterán max. 300 Ft-ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!