Ha állásinterjúnak az a vége hogy a HR-es vagy vezető azt mondja "2-3 hét és jelentkeznek", akkor annak annyi, nem?
Volt hogy úgy vettek fel engem, hogy kérdezte a vezető mikor tudok jönni, és felvettek végül. Csak aztán máshogy alakultak dolgok később.
De a kérdésem az lenne ha a vége ez: "2-3 hét és jelentkezünk", akkor a cégről már nem is hallok többet nem?
Valakinek tapasztalat, aki szokott interjúkra járni?
2012. júniusában kezdtem állást keresni. Kb egy hónapig bohóckodtam, tökre azt hittem én leszek a munkaerőpiac csúcsa (háhá.. ma már tudom h kb. egy pont SE voltam)
Eleinte azt hittem beadom és majd hívnak és mosolygás és felvesznek ehelyett találkoztam egy valag fapofájú HR-essel egy csomó elmebeteg kérdéssel, idióta feltételekkel, kevés pénzzel...
Augusztusra már kb. akasztott embernek is jelentkeztem, mert fogytán volt a maradék phd-s időszakból félretett pénzem...
Végül egy kis cég talált rám, vagy inkább én rájuk, augusztus végén a nyaralásról küldtem el a CV-m. FEL SEM HÍVTAK kb. szeptember legvégéig. Aztán bementem valami tesztre, majd kiértesítettek október közepén, hogy köszönik de mást választottak, majd rá négy napra nagy szabadkozva hogy jah bocs mégis te mert aki az előső választott volt, ő feladta 3 nap alatt. :) október végén kezdtem dolgozni, azóta is ott vagyok csak magasabb pozícióban. Na ez nem két hét volt, szóval... szerintem ebből lehet akármi.
"Jó de eleve 1-2 hónap mire behívnak.
Most ezek szerint egy ember kiválasztása egy pozira eltart 5-6 hónapig akár? "
És neked az 1-2 hónap + 2-3 hétből hogy jön ki az 5-6 hónap? Nem a matek volt az erősséged, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!