Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jelentkeztem állásra, de már...

Jelentkeztem állásra, de már tudom, hogy ott fogom hagyni próbaidő alatt? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Nos,szegedre jelentkeztem egyetemre,s gyakorlatilag 100%,hogy felvesznek: 280 a ponthatár bioszra és 360pontom lett,tavaly érettségiztem. Nyár végéig viszont dolgozni szeretnék,pénzt keresni, hogy anyáék dolgát,illetve az enyém is megkönnyítsem. A gond,hogy gyötör a lelkiismeret-furdalás,hogy eleve úgy megyek oda a munkahelyre,hogy tudom ottfogom hagyni kb 2hónap múlva. Próbaidő 3 hónap,a felmondással nem lesz baj,de gerinctelennek érzem magam.. Ha elmondom hogy csak rövid ideig tudok dolgozni,akkor meg sajnos nem vesznek fek sehova sem. Szerintetek nagyon nem helyesen állok a dolgokhoz? Vagy nagyon gerinctelen lennék ebben a helyzetben? Nagyon szar,hogy nem mondhatom el a munkahelyen,hogy mi a helyzet,akkor biztosan kirugnának... Volt már valaki hasonló cipőben?

2017. máj. 22. 13:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mindenképpen dolgozom,igazatok van,meg kell kicsit keményedni ebben a világban,hogy egyről a kettőre jussunk. Nem féltem én a céget sem... Köszönöm a válaszokat :)
2017. máj. 22. 21:41
 12/14 remetdol ***** válasza:
41%
A cégnek a keresés is pénzbe kerül, és a betanítás is. Mivel ennek töredékét se termeled meg a 2 hónap alatt. Bár sose volt saját cégem, de a szememben csak 1 fokkal vagy jobb az utcai tolvajnál, egy szinten a vásári csalóval.
2017. máj. 26. 21:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Betanításra nincs szükség,mert irodán leszek,ahol fénymásolgatok,rendezem a papírokat meg ilyenek. Nagy hasznot egy év alatt sem hoznék. Mellesleg én még büszke is vagyok magamra,hogy egyetem előtt keresek egy kis pénzt és nem a szüleimtől várom el, hogy tömjék a zsebem.
2017. máj. 27. 06:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem kell félteni a cégeket. A 99 százalékuk csak akkor veszi figyelembe az érdekeidet, ha azok egybevágnak az övékével.

Fordított esetben, ha érdekük úgy diktálja, simán meglépik azt, ami Neked kellemetlen.

2017. máj. 28. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!