Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen irányba kellene tanulno...

Milyen irányba kellene tanulnom irodai témában? Milyen szakmát ajánlanátok ami tűrhetően/jól fizet és irodai/ülő munka?

Figyelt kérdés

Én pénzügyi és számviteli ügyintézőre utána pedig könyvelői képzésre gondoltam. Vélemény?

Valami más hasonló és esetleg jobb lehetőség amiben el is lehet helyezkedni?

Van már egy szakmám de azt gyűlölöm és jövőhónapban kapom kézhez az érettségit (nem lett rossz de azért nem egyetem képes :( ) és valami más szakma után érdeklődöm ami inkább mentálisan mintsem fizikailag terhelő (javarészt egészségügyi okok miatt) Aki esetleg kíváncsi mit értek tűrhető fizetés alatt: 120000+ Nettó (De ez már nagyon a legalja)

2017. máj. 20. 21:18
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Te idióta nem tűnt fel hogy a 15. kérdésre válaszoltam amit nekem írtál... ha lenne annyi eszed (ami nincs) láthatnád hogy pontosan egy percben írtuk ki a következő üzeneteinket tehát nem a 17. válaszodra írtam. (Amikor írtam azt az üzenetet akkor a 17. még nem is láthattam)

Szomorúan látom negyedjére se sikerült felfognia annak a retardált agyadnak hogy takarodj innen...

2017. máj. 22. 11:01
 22/23 A kérdező kommentje:
19. köszi az ajánlást :)
2017. máj. 22. 11:04
 23/23 anonim ***** válasza:
szerintem is nyelvekre gyúrj, angol + valami különlegesebb, és akkor elmehetsz szolgáltató központba.De sok egyéb munka is van, ami nem irodai, de mégse kell annyit állni, menj el egy pályaválasztási tanácsadóhoz, ő tud segíteni Neked.
2017. aug. 28. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!