Ma felkínáltak egy logisztikus állást, de fogalmam nincs mit kellene csinálnom. Azt egy raktári munkának képzeljem el, vagy irodai? Mennyit kérhetek érte? Bérigényt kellene megjelollnom. Teljesen más szakon végeztem.
A feladatokat megkérdeztem, de még mindig vannak kétségeim:
- árumozgás ellenőrzése, megszervezése, bebiztosítása, Beérkezett áru rendszeres ellenőrzése, kommunikáció a szállítokkal, megrendelések kezelése, szállítólevelek kiállítása, vámhivatal intézése, reklamációk. Szerintetek? Pályakezdo vagyok, amúgy.
Akkor: a "bérigényed rugalmas". :DD
Viccen kívül, Pest vagy vidék? Multi vagy kis cég?
Vidéki kis magyar cég a legrosszabb kombó, ott valszeg a legkevesebbet kínálják, Pesti kis magyar cég meg változó, de van amelyik már ad normális fizetést. :)
Egyébként itt is van kiindulási alap, de tényleg vannak eltérések cégektől függően, nem is kicsi:
"A feladatokat megkérdeztem, de még mindig vannak kétségeim:
- árumozgás ellenőrzése, megszervezése, bebiztosítása, Beérkezett áru rendszeres ellenőrzése, kommunikáció a szállítokkal, megrendelések kezelése, szállítólevelek kiállítása, vámhivatal intézése, reklamációk. Szerintetek? Pályakezdo vagyok, amúgy."
Részben irodai, részben körbe kell menned a raktárban és ellenőrizni kell a valós tartalmat.
Komissiózás = megszámolod, hogy annyi-e amennyi a papíron szerepel. Nem te pakolsz, effektíve. Többi meg papírmunka. Nyomtatás, borítékolás, telefon, emailezés nem nehéz.
Simán vállalható meló és legalább lesz egy kis tapasztalatod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!