Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez normális dolog munkahelyen,...

Ez normális dolog munkahelyen, vagy nem kéne benyelnem?

Figyelt kérdés
Ez az első munkahelyem. Már az első hetekben feltűnt, hogy rajtam kívül a lányok, akik más részlegen dolgoznak, de kapok tőlük feladatot, mintha nagyon ráérősen dolgoznának. A főnök tudta nélkül ráadásul elmennek fél, de sokszor egy teljes órával előbb is. Ezzel az a baj, hogy engem viszont mindig sürgetnek, hogy legyek kész, csak hogy ők le tudjanak lépni minél hamarabb. Már megkaptam azt is, hogy milyen lassú vagyok, szedjem magam össze. Ezt említsem meg nekik? Elég pofátlan dolognak érzem, csak sajnos felettem állnak. 23/F
2017. máj. 16. 14:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha ezen elkezdesz pattogni, hamar ki fognak csinálni. Minden munkahelyen vannak a bejáratott emberek, akik több mindent megtehetnek, mert már beszoktak, és valószínű, hogy bizonyítottak is. Nálunk is vannak olyanok, akik pl. napi többször járnak fél órás cigiszünetre, meg olyanok is, akik néha előbb mennek el... én úgy vagyok vele, hogy amíg azt a feladatot, ami rájuk van bízva, megcsinálják, akkor tök mindegy. Gondolom, téged azért sürgetnek meg azért nem tudsz elszakadni, mert még nem vagy annyira hozzászokva a területhez, és lassabban dolgozol.

Az viszont tényleg visszatetsző, hogy látod, hogy a csinicicák is jókedvűen, dalolva mennek el előbb, de persze a csúnya dagadt nő a hibás... mert aki szép, az már nem lehet az (vagy csak nem marad bevallani, hátha kevesebb lesz náluk az esélyed) :D. Nem értem, miért kellett belekeverni, hogy ki ronda, meg ki kövér. Ezt akkor szokták férfiak csinálni, ha más érvük nincs. Mintha az elsődleges női érték az lenne, kinek lapos a hasa és feszes a feneke.

2017. máj. 17. 10:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem érdekel, hogy kit hogyan minősítők főleg úgy, hogy nem is ez volt a kérdés, de most jó ezen rugózni, ha értelmes válaszra nem futja. Igen, ronda és dagadt az a nő, emellett nagy pofája is van - léteznek ilyen emberek. De vidd csak el nyugodtan a kérdés irányát személyeskedésbe, jó gyakoris troll módjára.
2017. máj. 17. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!