Ez normális dolog munkahelyen, vagy nem kéne benyelnem?
Ha ezen elkezdesz pattogni, hamar ki fognak csinálni. Minden munkahelyen vannak a bejáratott emberek, akik több mindent megtehetnek, mert már beszoktak, és valószínű, hogy bizonyítottak is. Nálunk is vannak olyanok, akik pl. napi többször járnak fél órás cigiszünetre, meg olyanok is, akik néha előbb mennek el... én úgy vagyok vele, hogy amíg azt a feladatot, ami rájuk van bízva, megcsinálják, akkor tök mindegy. Gondolom, téged azért sürgetnek meg azért nem tudsz elszakadni, mert még nem vagy annyira hozzászokva a területhez, és lassabban dolgozol.
Az viszont tényleg visszatetsző, hogy látod, hogy a csinicicák is jókedvűen, dalolva mennek el előbb, de persze a csúnya dagadt nő a hibás... mert aki szép, az már nem lehet az (vagy csak nem marad bevallani, hátha kevesebb lesz náluk az esélyed) :D. Nem értem, miért kellett belekeverni, hogy ki ronda, meg ki kövér. Ezt akkor szokták férfiak csinálni, ha más érvük nincs. Mintha az elsődleges női érték az lenne, kinek lapos a hasa és feszes a feneke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!