Szerintetek az elárul valamit egy cégről ha minden jelentkező rövidnaciba meg polóba jön állásinterjúra? Többit alább.
Figyelt kérdés
Na szóval volt nekem egy cég tavaly, már nem dolgozom ott, kiléptem. Na szóval mikor jöttek emberek a cég hirdetéseire, polóba, napszemcsi, rövidnaci, papucs, ilyenek. Megmondom őszintén nekem fura volt, én megyek valahova ing, nem kell nyakkendő, elegáns cipő, elegáns nadrág. Na most ehhez hozzátartozik hogy olyanok is voltak a cég hirdetései, annyira nem lehetett komolyan venni, hogy úgy fogalmazzam, 2 típus volt hirdetésből: 1. típus: doktori fokozat, 20 év tapasztalat, 5 nyelvvisza, kapcsolatrendszer, stb, kb ilyen. 2. típus: oda volt írva: érettségi, ennyi. Valaki mondja már el kérem mi volt itt a szitu, azért jöttek így az emberek, papucsban mert látták ez annyira nem komoly cég? Össze vissza írja ki az álláshirdetést, és az emberek meg egyszerűen állást keresnek, ennyi? Mondjuk én már nem dolgozom ott. Vélemények?2017. máj. 16. 13:59
11/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk én úgy vagyok vele ha behívnak valahova abból lesz egy beszélgetés, legfeljebb nem vesznek fel, de nem megyek be strandpolóban meg beach sortban.
2017. máj. 16. 15:23
12/12 anonim válasza:
Hát én se mennék úgy. Egyszer voltam egy interjún pulóverben, mert egy órával előtte szóltak, és nem lehetett új időpontot kérni. Valóban komolytalan volt a cég, az igaz, de nagyon feszengtem, hogy nem interjúhoz vagyok öltözve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!