Mások is úgy szenvednek a munkahelyükön, mint az állat?
Figyelt kérdés
2017. máj. 8. 08:23
31/67 A kérdező kommentje:
És ha engem szentté avatnak, akkor lesz mire büszke lennie ennek az országnak? A diplomaták tudják hogy kell szentet csinálni egy emberből. 20 éven keresztül lépten nyomon minden nap meg kell alázni és akkor egy szent lesz belőle. Aki senkinek nem mer szólni és mindentől fél. Miért nem a gyerekükből, vagy a feleségükből, vagy a szüleikből csinálnak szentet. Az ám nagy dicsőség. Olyan rohadt kedves vagyok az emberekkel, hogy ennél kedvesebb már nem tudnék lenni, csak azért, hogy végre ne bántsanak. Nem szeretem én ezeket az embereket, de nem ez a lényeg.
2017. máj. 26. 07:29
32/67 A kérdező kommentje:
Megsértettem egyszer a kémet, mert kiabáltam rá, hogy takarodj innen te senki és ő 20 éven keresztül szakadatlanul megalázott. Ezt úgy hívják: adok-kapok.
2017. máj. 26. 07:31
33/67 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg nekem te kém. Bocsánatot kérhet a világ szemete?
2017. máj. 26. 07:48
34/67 A kérdező kommentje:
Miért engem neveznek baronnak? Nem én akartam rendszert váltani. Mi volt az a bódé az Oktogonon két hete, hogy: rendszert váltunk? A diplomaták rendszert akarnak váltani? És mi lesz az új államforma? Nem én akartam a világ összes problémáját megoldani, hanem a kémek. És akkor én vagyok a baron? Nem is követtem el semmit? Miért év vagyok a hüle baron?
2017. máj. 26. 08:42
35/67 A kérdező kommentje:
Nem fogok csöndben maradni, azért mert nem tudok. Ezt én nem tudom befolyásolni. A meg kell szólalni, akkor megszólalok. Ennyi.
2017. máj. 26. 12:17
36/67 A kérdező kommentje:
Elment már teljesen az eszed? Szaros gyerek.
2017. jún. 23. 06:59
38/67 A kérdező kommentje:
Szájbabaszátokmáregymást mocskos kémek? Világ szemetei. Rohadjon el az anyátok.
2017. jún. 27. 12:32
39/67 A kérdező kommentje:
Eleszitek előlem az életet. Nem veszitek észre? Kiszívjátok a véremet. Elveszitek a gondolataimat. 20 éve minden nap megloptok. Amit tőlem elszedtek azt odadobjátok a világnak, hogy: nesztek, egyétek. Minden zsenivel ezt csináljátok. Miért hallgatjátok le őket? A tudásuk miatt. Ha rájönnek valamire, amit mások nem tudnak, ha feltalálnak valamit, azzal ők nem is tudnak mit csinálni, hanem ti lecsaptok rá, elédobjátok az embereknek és elintéztek nekik egy nobeldíjat és akkor ti vagytok a jó emberek. Az eszetekbe sem jut, hogy megloptátok. Ti a világ rohadásai vagytok. Régen a kémeket egyszerűen agyonlőtték, most meg megbecsült embereke, diplomájuk van, szolgálati autójuk és vijjogójuk. Mert még fontos fossssok is vagytok.
2017. jún. 27. 12:45
40/67 A kérdező kommentje:
Seggbebasztátokmáregymástbuzzziférgek.
2017. jún. 27. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!