Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Közmunka programban veszek...

PetiOS kérdése:

Közmunka programban veszek részt. A Rendőrségre keresnek Raktáros segédmunkást. Ki kell töltenem egy Munka Alkamassági kérdőívet. Rám is azok a kérdések vonatkoznak, mintha Rendőrnek jelentkeznék? Elég fura!

Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 07:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azért kell ennyi kérdés, mert egy rendfenntartó szervhez mégy dolgozni, közszférába, ahol olyanokkal foglalkozol, amit k.vára nem lene jó, ha elbacnál. Ezért töltetnek ki veled mindent, hogyha hibázol, el lehessen rajtad verni. (Én rendőrnek jelentkeztem, van ott is mit kitölteni.) Nem engedheti meg magának-protokoll szerint- a közszféra, hogy ne világítana át mindenkit.
2017. máj. 6. 17:34
 12/13 anonim ***** válasza:

"Te tudod, hogy miket raktároz a rendőrség? Én nem. De lehet, hogy meredekebb dolgokat is, mint amikre gondolsz."

# 10/11 Időpont ma 11:27

Na vajon mit raktározhat? Hát például irodaszereket, papírt, takarítóeszközöket, munkaruhákat, eszközöket és anyagokat a karbantartóknak, egyenruhákat.

Persze mást is, de egy közmunkást nem fognak sem a bűnjelek, sem a fegyverzeti anyagok közelébe engedni.

2017. máj. 6. 21:51
 13/13 anonim ***** válasza:
De időnként esetleg láthatna ilyesmiket, ha nem is ő lenne felelős a raktározásukért...
2017. máj. 7. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!