Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van ez folyamatosan...

Miért van ez folyamatosan Érdemes elmenni?

Figyelt kérdés

Egyre sűrűbben veszem észre azt hogy egy munkát baromi sokszor raknak fel illetve régebb óta fent van és mikor jelentkezek felhívnak és mind azt mondja hogy még nagyon sokan jönnek utánam..Na igen de ha régóta fent van a hirdetés és ha mindennap mennek sokan interjúra akkor hogy hogy nem vesz fel senkit se?

Kezdem azt gondolni hogy a munkáltatók 90%-a komolytalan és csak válogat mint tyúk a kendermagba..Nem gyári munkákról van szó!

2017. ápr. 25. 14:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én az s-forráson keresztül kaptam munkát
2017. ápr. 25. 20:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Az s-forrást nem ismerem én pár éve a work way-nél voltam,mondjuk engem átvett a cég saját állományba így nem nagyon tárgyaltam velük...Max a ki/be lépésnél..Neked mi a foglalkozásod?
2017. ápr. 26. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!