Ő miért ilyen szerencsés? Én meg miért nem?
Van egy kolléganőm, akibel általánosban osztálytársak, barátnők voltunk. Akkor én mindenben jobb voltam, én voltam az osztályban a "menő". Amikor elmentünk gimibe, én már nem foglalkoztam vele, más lett a baráti körünk, csak néha találkoztunk. Utána más egyetemre mentünk, és már nem is tartottuk a kapcsolatot.
Most nemrég új munkahelyre mentem (tanítónő vagyok), és szeptembertől ő is ott dolgozik. Ketten vagyunk kezdők, de csak ő tudott jól beilleszkedni. Rám nem hallgatnak a gyerekek, és a kollégákkal sem jövök ki túl jól. Komolyabb kapcsolatom se nagyon volt, gyerekem sincs, de szeretnék. A szüleimmel is összevsztem. Pedig én sosem voltam csúnya, és mindig menő voltam. Aki meg általánosban nem volt se menő, se szép, még különleges se, csak egy átlagos lány, mostanra nagyon megváltozott. Szép lett, már férjhez ment, van 2 lánya, boldog, házasságban él, a szüleivel is jól kijön, szereti a munkahelyét.
Mindig jobb voltam nála mindenben, hogy lehet hogy most mégis az ő élete jobb mint az enyém?
Szerintetek, hogy és min változtassak?
25/N vagyunk mindketten.
# 10
Én szoktam adni, és nem húzok le senkit.
Jaa és a kérdes nem kamu.
"Csak remélni tudom, hogy a barátnőm 5 év múlva elvált asszony lesz, 2 gyerekkel. Én meg boldog."
Normális ember ilyet még az ellenségének se kíván, de a barátnőjének végkép nem. Megérdemled a sorsod. Ostoba, beképzelt liba vagy. Nem is lesz soha egyetlen barátod se. Emberségből bukásra állsz.
Most hiába pontozgatsz le, a tanítóképző akkor sem öt éves. Attól még ő mondhatja, hogy különböző egyetemre jártak, végezhetett az Elte Tanító- és Óvóképző karán pl. Az egyetem, de nem öt éves képzés. Ráadásul van levelezőn is.
Viszont továbbra sincs semmi köze a kérdéshez ennek.
Női irigykedés...
1. Te tipikusan az a buta, beképzelt, tanítónéni lehetsz, aki a számára nem kedvelt kolléganője osztályával bunkó és emiatt rosszabb jegyet ad nekik.
2. Hihetetlenül gyerekes gondolkodásod van.
3. Nem másokkal kellene foglalkoznod.
4. Ő nem a barátnőd.
5. Az élet visszaadja mindazt amit teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!