34 évesen pályamódosítás - tanár lennék?
Nagyon erősen vágyom erre, ha belevágnék, legkorábban 34 évesen taníthatnék. Szerintetek ennyi idősen még kellenék iskolákba, tapasztalat nélkül? 18 évesen még nem voltak ilyen irányú ambícióim, ezért teljesen más irányba indultam el, de most úgy érzem, gyerekekkel szeretnék foglalkozni, tanítani akarok, ebben tudnék kiteljesedni (tudom az árnyoldalait is, tisztában vagyok a fizetéssel, nem kell lebeszélni :)).
Szóval szerintetek 34 évesen még lenne esélyem elhelyezkedni egy iskolában? Nyelvszakra mennék, angol-francia.
10. Nem telített a piac, csak jó helyeken kell keresni,sok weboldalon fordításokat lehet elvállalni, ilyen oldal a say-hello is.
Heti 40 óra? A az én volt iskolámban a nyelvtanároknak heti 20-25 órájuk volt és volt olyan nap amikor 2 órája volt az angoltanáromnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!