Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak, ha félek az új...

Mit csináljak, ha félek az új munkahelyemtől?

Figyelt kérdés
Félek, hogy ugyanolyan rossz lesz, mint az előző munkahelyem, ahol a főnököm ki nem állt.
2017. ápr. 14. 08:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne így állj hozzá, pl úgy, hogy új embereket ismersz meg, és próbálsz segíteni nekik, ők meg fizetnek érte.

Na de akkor mit mondjak én, nekem is új munkahelyem lesz...én is szívbajos vagyok tőle, de ott emberekkel nem is találkozok.

2017. ápr. 14. 08:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha az előző munkahelyedről a főnököd nem viszed magaddal (mondjuk a hónod alá csapva, v az uzsis szatyrodban) akkor nincs mitől félned.

Attól félhetsz egy kicsit, h Te magad úgy viselkedsz, h jóóól megutáltatod magad. Mik azok a hibák, amiket az előző munkahelyeden elkövettél? Az új helyen ne csináld. Ennyi.

Jó beilleszkedést!

R

2017. ápr. 16. 17:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy bármi különöset csináltam volna. Tőlem a pletyka, nagy okoskodás, árulkodás távol áll.
2017. ápr. 16. 18:13
 4/4 anonim válasza:

Szedj be nyugtatót vagy magnéziumot, mielőtt munkába indulsz. Én is ezt csinálom. Pár hete munkahelyet váltottam. Sajnos a rosszból mégrosszabb lett. A főnök egy bunkó paraszt, ráadásul 11-12 órát dolgozom, és a múltkor még a fizetésem kis részét is megtagadta tőlem.

Nem ijesztgetni szeretnélek, de jobb, ha mindenre felkészülsz.

2017. ápr. 17. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!