Mit csináljak ha a főnököm (nő) folyton el akarja húzni az agyamat?
Figyelt kérdés
a munkát full energiabefektetéssel csinálom max-ot nyújtok. A főnököm 36 éves és minden nap lemerít azzal, hogy húzza az agyamat. Az elején vicces volt de nem veszi észre ( vagy csak nem érdekli), hogy ez már nagyon zavaró. Mellesleg kívülről se valami jó nő, belülről pedig egyáltalán nem jön be. Így kevésbé vagyok viszont jó a munkában és sokkal nehezebb kommunikálni az emberekkel, ami nagyon fontos.2017. ápr. 14. 01:48
11/14 anonim válasza:
"
"húzza az agyamat"
EZt fordítsd már le magyarra!!! Mert ennek semmi értelm sincs. Viszont a kérdésed alapján ez eléggé kizárt dolog lenne, mert ami nincs, azt nem lehet "húzni".
"
Agyf*@*szt kap tőle :)
12/14 A kérdező kommentje:
Például a nő mondja, hogy "milyen szép az a piros tulipán.." Erre te mondod, hogy "igen. De létezik fekete színű rózsa, ami annyira gyönyörű...!"
ezt a taktikát kezdtem el alkalmazni de már régen is csináltam csak elfelejtettem h van ien. Na mind1 azóta is próbálkozik csak kevesebb sikerrel. Pl. visszajön az üzletbe ilyen tök mondvacsinált indokkal de topban meg ilyen lenge cuccban hogy hátha megtörök:D
2017. ápr. 17. 14:37
13/14 A kérdező kommentje:
áh nem tudok vele mit csinálni megörülök tőle kilépek a ge+c%be.
2017. ápr. 21. 02:30
14/14 anonim válasza:
De mit mond, amiért nem bírod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!