Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tárgyalás közben azt mondja a...

Tárgyalás közben azt mondja a cégvezető, hogy folytasd a kolléganőjével, könyvelővel vagy feleséggel, mit csinálsz?

Figyelt kérdés

Például szolgáltatás telefonos bemutatáskor.

Már párszor belementem abba, hogy a kolléganőjével, könyvelőjével vagy feleségével folytattam a tárgyalást, de mindegyik azt mondta, hogy ők nem tudnak dönteni a fizetésről.

Előre köszönöm a segítséget.

2017. ápr. 12. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Borasztó egy fogalmazás! Talán titkárnő vagy?
2017. ápr. 12. 20:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez lett volna a válaszod? Igaz, jellemezhetem, hogy egálban legyünk?
2017. ápr. 12. 20:44
 3/6 ~GekkóNiki~ ***** válasza:
Ha jól értelmezem a főnököd azt szeretné ha a tárgyaláat mással folytatnád, olyannal aki nem érintett ebben. Nos én elmondanám a főnöknek, hogy ezt velük nem tudom megbeszélni éa finoman rákérdeznék miért ráz le.
2017. ápr. 13. 10:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Elnézést, valóban kétértelmű, amit írtam: A cégvezető, akivel beszélek telefonon, nem pedig az én cégvezetőm. A szolgáltatások cégvezetőknek szólnak.
2017. ápr. 13. 11:55
 5/6 ~GekkóNiki~ ***** válasza:

Hát akkor félreértettem, bocsánat.

Ebben az esetben belegondoltam, de nem tudom mit tennék... Nehéz ügy.

2017. ápr. 13. 14:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Fogalmazhattam volna pontosabban is. Köszönöm a válaszod.
2017. ápr. 14. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!