Milyen hátrányai lehetnek annak, ha a cégvezető nem nagyon tanít be egy új alkalmazottat a munkakörre, hanem kéri, hogy az találja fel magát úgy, hogy eredményes is legyen?
Pár hónappal később az új alkalmazott munkamódszerei hatásosak, eredményesek, viszont a cégvezető ennek ellenére azt mondja mégis többször, hogy nem jó a munkamódszer, de továbbra sem szeretne betanítani arra a munkamenetre, amely neki megfelelő. Mi történik valójában? Irodai ügyfélszolgálatos munkakörről van szó.
Köszönöm a válaszokat.
Nálam ugyanez volt!
A vége az lett, hogy kirúgtak, és még én lettem megalázva, hogy rosszul csináltam. Úgyhogy egyáltalán nem bánom hogy megszabadultam tőlük.
Hagyd ott ezt a munkahelyet mert ez ökörködés.
Ez nem munkahely.
Az történik valójában, hogy lehet, hogy a cégvezető nem akarja, hogy jól működjenek a dolgok. Lehet, hogy neki más céljai vannak a céggel, csak azt nem mondja el neked.
De simán lehet az is, hogy egyszerűen hülye. Vagy tapasztalatlan. Kezdő. Bár attól még átláthatná a dolgokat, szóval akkor valószínűbb, hogy hülye. Hihetetlen, de vannak emberek, akik ennek ellenére cégvezetők. És az ilyen attól érzi magát főnöknek, ha mindenbe beleköt, akkor is ha jól csinálod. Azt gondolja ha nem köt beléd, akkor te vagy a "győztes", pedig ő a főnök, ezért mindig neki kell lennie a győztesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!