Ki kell fizetnem, ha elromlik?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tanultam, hogyha van egy emberkének vállalkozása, és vannak alkalmazottjai, és valamit tönkretesz, az alkalmazott, akkor az egész összeget nem fizettetheti ki vele akié a vállalkozás, ez igy van ugye?
Én gyakornok vagyok egy bt-nél. És tegnap leejtettem egy nyírógépet,(hajnyíró gépet), vagyis az asztalon hagytam ís ugy esett le...véletlenül
Nem ment tönkre, de azt mondta -akié a vállalkozás- hogy ez nem most fog tönkremenni hanem fokozatosan... Szóval, ha tönkremegy ki kell fizetnem azt az 50e forintot amennyibe a gép kerül? Gyakornokként
2017. ápr. 12. 04:35
1/4 anonim válasza:
Van ahol kikell fizetni. Ez a főnökön múlik. Miért nem úgy bánsz vele mintha a tied lenne. Ha a sajátod tennéd tönkre , akkor is vennél újat helyette.
2/4 anonim válasza:
Én simán kifizettetném, legalább legközelebb jobban odafigyelsz
3/4 anonim válasza:
Ha tönkre ment volna nyilván jogosan fizettetné ki, de ez elég aljas hozzáállás, hogy azt mondta, hogy fokozatosan fog tönkremmenni.
4/4 anonim válasza:
ha később romlik el, nem igazán tudja rád bizonyítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!